reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Witam sie

Zdrowka dla choruszkow,

Szmaragd wspolczuje I mam nadzieje ze wszystko zakonczy sie w koncu pomyslnie

Kopacz super ci sie udalo:)

Ja czekam ba rodzicow 10 przylatuja na 10 dni bedzie gwarno w domu ale damy rade oby ojciec sie nie wtracal za duzo to bedzie ok

Milej niedzieli mamusie

reklama
Witam sie niedzielnie :)
No to trzymam kciuki mnisia by byl spokoj jak przyleca :)
A do mnie moje dzieciaki ze szkoly pisza maile ze tesknia itd :) hehe.mile to.chociaz ktos tam o mnie mysli i chyba taka najgorsza nauczycielka nie bylam :)

witam,
mam jakiegoś doła, więc zaraz uciekam, co by nie zarażać....

makota, moja kurtka nie miała metki z przepisem prania i prasowania właśnie wcale...

Cześć dziewczynki :-) jestem już:-):-) i postaram sie Was nadrobić choć nie wiem czy mi sie uda :-D:-D My już po malowaniu uff domek dosprzątany wkońcu , teraz czekam tylko na mebelki dla młodego :tak::tak::tak: i mogę kompletować wyprawkę bo jeszcze nic nie mam , nawet torby do szpitala, nie wspominajac o reszcie:zawstydzona/y::zawstydzona/y: hihih . Jak zrobie zdjęcia to wkleje ale nie wiem kiedy hihih .
Buziaki dla Was , dużo zdrówka i miłej niedzieli :-D:-D:-D

Hejo
Leje u nas blee :(

Minisia to spokoju w tym rejwachu życzę ;)
Kopacz fajnie ci. Ja w poprzedniej ciąży dostałam butelkę avent :)
Laleczko po majówce jakoś o ile zdążymy skończyć remont.
Małgorzata będzie ciężko z tą kurtka. Jak nie wymienia to zszyj albo poproś krawcowa.

Hejo
Leje u nas blee :(

Minisia to spokoju w tym rejwachu życzę ;)
Kopacz fajnie ci. Ja w poprzedniej ciąży dostałam butelkę avent :)
Laleczko po majówce jakoś o ile zdążymy skończyć remont.
Małgorzata będzie ciężko z tą kurtka. Jak nie wymienia to zszyj albo poproś krawcowa.
Pytam bo my jedziemy na długi weekend :-D na Słowację a chciałabym sie z Tobą zobaczyć :tak:współczuję remontu i kurzu:szok:

Witajcie dziewczyny :) Widac, ze niektore maja chwile wiecej, bo sie pokazaly.. ;) Milo Was widziec. Minusia bede trzymac kciuki. Ja polozylam sie o 3 spac i juz spac nie mige. Grrr. Milej niedzieli. Ja wczoraj wstalam juz z lozka i chodliwa jestem. Moje drogi oddechowe juz mniej, al ogolne sily wieksze :)

Ja to mi to mimo ze teraz w domu siedze I mam wiecej czasu to jakos leniwa jestem I nic mi sie nie chce..

Kopacz mile to I to bardzo:)
Laleczka elifit zazdroszcze wyjazdu, my moze nad morze w pon pojedziemy :) bo dzieci maja 3tyg wolnego:szok:

Gosia I Bartek zdrowka!!

reklama
Hej Lipcówki :) Czytam sobie Was juz od dawnaaaaa i w kocu postanowiłam Do Was napisać :p Można do was w ogóle dołączyć?;-) Jesteście skarbnica wiedzy, a ja mam parę pytań....chodzi mi o to jak często czujecie ruchy dziecka? Ja czuje tak 3-4 razy dziennie, delikatne pukanie, czasem mocniejsze, że nawet ręką czuje i to wszystko ;( Mam łożysko na przedniej ścianie i czytałam ze przez to ruchy czuć słabiej, ma któraś z Was tez tak? Nie wiem czy mam się martwic... ;( Z góry dziękuje za odpowiedzi :)

Do góry