reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

reklama
Hej, ja was nie nadrobię bo byłam bez netu kilka dni. U mnie same nieszczęścia. Muszę się wyprowadzić z mieszkania które wynajmuję i dziś się przenieść. Dopiero wieczorem się dowiem, czy mogę sie do porodu zatrzymać u znajomego, ma mały domek , jednopokojowy, który stoi pusty pod Warszawą. Pojadę obejrzeć i znów pakowanie. Po porodzie przeniosę się do mamy, ale ona nie ma warunków na razie, więc póki mogę pomieszkam jeszcze gdzie indziej, to tylko 3 miesiące.
To już 3 przeprowadzka w tej ciąży. Mam nadzieję, że już jak mała się urodzi, to w końcu gdzieś osiądziemy na stałe.

pozdrawiam was wszystkie ciepło

Witam się i ja:)

Małgorzatkar ja też chyba odpuściłabym ten wyciąg:/ Maj to już bardzo zaawansowana ciąża więc może nie warto ryzykować.
Szmaragd wspólczuję bardzo tych przeprowadzek :/ no ale myślę, że w końcu musi zacząć się ukłądać:) Przecież nie może być cały czas pod górkę :)
Chorowitkom i dużym i małym dużo zdówka życzę :)

Ja już po porządkach więc teraz zajmuje się sobą :D Widze, lekkie słoneczko za oknem więc może jakis mały spacerek :):) Muszę jeszcze do rodziców zadzwonić na skype to mi przeleci min 1,5 godz hehe moja mama straszna gaduła :D
Potem jakis obiadek może, chociaż zostało mi spaghetti z wczoraj :D:D
Miłej sobótki :):)

Szmaragd - dobrze, że masz się gdzie zatrzymać. przeprowadzki faktycznie męczące, ale jak mus to mus. mam nadzieję, że zniesiesz to bez większych problemów :tak:

Kaszel mam suchy. Nie mam jakis czestych napadow, ale mnie meczy, bo co jakis czas musze odkaszlnac. Prawoslazowego mi nie dala i polecila wizyte u lekarza a do poniedzialku daleko...

Ostatnia edycja:
A ja bylam na warsztatach "mama wie" i nawet ciekawe rzeczy byly :) dostalam jakies probki no i na koniec wygralam proszek do prania jelp 4,5kg ;) fajnie ;) a do tego kazdy dostal tez kupon ktory w sklepie wymienia na butelke 150mml TT :) akurat tej firmy ccialam kupic i jal odbiore to kolejna rzecz z listy mniej :p

Szmarage współczuję przeprowadzki, mam nadzieję ze niedługo dla ciebie wyjdzie słońce i będziesz miała już z górki.

Kopacz gratuluję owocnych warsztatów

My już w domku, odpoczelam u mamy trochę, Ola sie wybawila na świeżym powietrzu. Tylko sie wscieklam, bo ubrudzilam kurtkę tą co dwa tyg temu kupiłam w happymum i wrzucilam ja do pralki ( zwykła kurtka na zwykłej podszewce, taka z typu co zawsze sama piore ) i....rozeszła sie na szwach! Jutro jadę reklamować...nie mam paragonu, ale mam potwierdzenie zapłaty kartą, ale mam mieszane uczucia ze mi ja wymienia.... kurde, wszystkie inne rzeczy z tego sklepu świetnie mi sie noszą, a tu taki zonk

reklama
Kopacz - swietna niespodzianka :)
Malgorzatka - na samo potwierdzenie platnosci karta nic nie zalatwisz :( musisz miec paragon, ale oczywiscie zaryzykuj. Spawdz tez jaki byl przepis prania na metce, bo pewnie o to sie przyczepia. Na moim plaszczyku jest napisane aby prac chemicznie.

Niedlugo zamieszkam na tym forum. Z wszystkim jestem na biezaco, bo jestem zdechlakiem i siedze w domu wiecznie cierpiac na bezsennosc. Poza tym u mnie nigdy nie ma az takiej cieplutkiej pogody jak w centrum czy na poludniu Polski i nie mam co sie chwalic spacerkami, ale mam nadzieje, ze niedlugo sie to zmieni :)

Slonecznej niedzieli !

Do góry