reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

reklama
ehh Makota ale TY sie umezcysz z tymi pzreziebieniami:no:

Doti czyli prywatnej?:sorry:

zdrowka dla małych i duzych chorowitkow:-)

Poza tym na moje stanowisko zaden problem wyszkolic, bo kazdy pracownik robi praktycznie to samo co ja. Nie ma ludzi niezastapionych, szczegolnie w mojej firmie :p
swieta prawda:)

Agulam ty chyba pisałaś, że u ciebie tak samo? A rano na czczo zjadłam 2 tabl. żelaza i też dopiero dochodzę do siebie :baffled: w poprzedniej ciąży też źle to żelazo znosiłam :dry:
mnie bolaplecy na dole,prawa nogai ciezko wstacrano zlozka:no:pzrez zelazo mam zatwarzdenia ,dla mnei masakra:no:

Aha! A według którego terminu liczycie swoje tygodnie? Z prenatalnego czy z miesiączki?
ja suwaczek mam wg OM i tak tezliczy lekarz ale termin w karcie ciazy mam 3:1,7 i 10 lipeic:sorry:

Śniło mi się, że wypadło mi 5 zębów, tak ni z tego ni z owego i to wszystkie zdrowiutkie, nie podoba mi się to, co jak co, ale takie głupie sny u mnie zawsze się sprawdzają:no: Ostatnio taki realistyczny okropny (o złym znaczeniu) sen miałam przed swoim wypadkiem samochodowym..
mam nadzieje ze tojednak nei sen prorozcy,mi glupoty sie snia jak nie moge zasnac....i potem niby spie ,niby nie takie sny na jawie...

Ola w przedszkolu, kurde, zapomniałam powiedzieć, że bez spania ją odbieram dziś, no nic, trzeba będzie się streścić i szybko pójść. po południu jedziemy do moich rodziców, Ola już od wczoraj się pakuje do babci, dziadek trampolinę rozstawia, oj będzie szaleństwo :p
moja Ola tez dzis u babci,nie mogla sie juz doczekac,jak ja odbieralam z pzredszkoal to pani mowila ze tylko o tym mowiła:-Dwogole sporo mam ma tu coreczki o tym imieniu:)

Witam, czytam Was od dawna i postanowiłam do Was dołączyć. Czy jeszcze mogę?:-):-)
witam :)pzrykro mi zpowodu straconej ciazy,tomusialo byc straszne:(((tzrymam &&& ,tym razem bezdie ok:))
tez mamOle:)

No i wczoraj siostra urodziła synka :-):-):-) Tak się cieszę :-) No i biegusiem jej poszło - rano zauważyła plamki, zadzwoniła do lekarki i ta jej mówi, że to już przygotowanie do porodu. No to siostra szybko umówiła się na woskowanie nóg do kosmetyczki :szok::-D i o 12 poszła, do szpitala pojechali po 14, a bóle takie konkretne i rozwarcie pojawiło się o 16, no i o 17.30 urodził się Kacperek :-):-):-)
tylko pozazdroscic:)gratki dla siostry:))) fajnei bezdeicei mialy zdieci w tym samym wieku:)

Ka.wo - moja teściowa też obrażona na ciążę, dla niej ie ma tematu, nie istnieje, nigdy sie nie zapytała jak sie czuje, co u lekarza, czy moze jakies imie już mamy, kompletnie nic
O zgrozo, ale marudzę od rana :)
jak to obrazona na ciaze???:sorry:

mialam jeszce cos skrabnac ,hm zapomnialam chyba ...

Jagodka
udanego weekendu:-)

tym razem na serio znikam...pa pa

Dziewczyny jak macie cosik potem wybierac na prezenty dla malucha i moze sie zlozyc wiecej osob to polecam inhalator. Nawet doroslemu czasami zycie ratuje... To tak nawiazujac do tematu....Bo pozniej jest coraz wiecej mozliwosci na prezenty jezeli ktosik chce sie do czegos dolozyc.....

Wkurzylam sie. Jedziemy ze znajomymi na majowke w góry, wiedzą ze ja dwupak, też mają dwulatke w domu. Dziś koleżanka pisze ze kupili bilety na wyciąg, nie zapytawszy nas wcześniej czy ja w ogóle mogę na kasprowy wjechać. No i teraz Durna sytuacja, bo mój lekarz i tak jest sceptycznie nastawiony do pomysłu wyjazdu ale pozwolił poki co na jechanie i chodzenie po dolinach jedynie. Zreszta moim zdaniem wsadzanie w kolejkę dwulatki to nie jest najlepszy pomysł... A jak sie przestraszy, to przecież nie wysiądzie w trakcie.

Malgorzatka - ich dwulatka swoja droga, ale ja darowalabym sobie ten kasprowy :baffled: roznie to bywa z cisnieniem, szczegolnie w ciazy

Cześć dziewczyny. Mój Małż zaspał do pracy, właśnie go wyprawiłam, kończąc szaleńczy maraton biegania po domu. poważnie to ja nie wiem jak on sobie radził ponad ćwierć wieku beze mnie :sly::eek::)
I znów mnie przebudził i pewnie nie zasne, coś mi nie jest dane spać w weekend, zawsze coś. Nie wiem jak u Was, ale poranek nie wygląda zachęcająco, wieje i chmury. Mam nadzieję, że się rozpogodzi :confused:

Witam
Gosia moja Ola raczej z tych spokojnych, które wolą po woli i na spokojnie, ich trochę bardziej otwarta na nowości, ale też nie jakaś super szalona.
My już postanowiliśmy, ze oni niech idą, a my pojedziemy do koscieliska albo w tym podobne, za bardzo zaawansowana ciąża, żeby ryzykować taka różnice ciśnień

reklama
Hej,

No ja bym sobie też wyciągi darowała... bo w sumie to już będzie maj.
Elifit mi Pani w aptece powiedziała, że tylko Isla nie ma napisane w ulotce, że jest nie wskazana. Tylko Isla to taka tylko łagodząca jest. No i to od tego syropu, nie pamiętam nazwy. Ale to z propolisem, to jak bym nie dała rady tego brać, temu nie pamiętam. Na mocny ból polecam płukanie wodą z solą :)

Do góry