reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

reklama
Na bolące gardło , niezależnie od ciąży , polecam mixturę z imbirem. Utarty imbir, zalać gorącą wodą. Jak trochę przestygnie dodać miód i plasterek cytryny. Proporcje dowolne, zależy od upodobań. świetnie rozgrzewa i łagodzi ból gardła.

Imbir jest oki ogolnie na bol gardla i przeziebie.i.. Na nawilzanie isla, przeciwbakteryjnie tantum verde lub hasco sept. Mi alergolog kazala jeszcze siemie lniane do picia. A nocha masz uxroznionego? Nie podraznia Cie?

CZeść :)

Kiepsko, oj kiepsko, Igor się pochorował, nocka nieprzespana, spacer odpada,

U mnie też na pierwszym miejscu przy bolacym gardle woda z solą, tanio i skutecznie

Agalum - o tak, obrażoa to dobre słowo, bo przecież dziecko kosztuje (nie ją) to jest kłopot (no nie dla niej przecież) no i w ogóle to takie nieodpowiedzialne! :) Takie podejście

Małgorzatkar - a ja bym sie osobiście zdecydowała a tą kolejkę, no i mój synek to raczej taki szaleniec, uwielbia takie wyciągi. No ale to Ty masz się dobrze czuć, no i Ola. Znasz swoją córeczkę zapewne na tyle, zeby wiedzieć, ze może się jej nie spodobać to bez sensu męczyć się

Spaćććć

Ostatnia edycja:
Dzień dobry :) ale się dzisiaj wyspałam! Pomimo wstawania co chwilę na siku.

M. zajęty samochodami - opony zmienia. A ja muszę mieszkanie ogarnąć. Jedyny cały dzień wolny w tygodniu a M. zamiast zająć się remontem to... a niech robi co chce. Ja się cały czas tylko zastanawiam co będzie jak nie zdąży z remontem. Najpierw myślałam, że uda się skończyć wszystko, teraz modlę się tylko o jeden pokój do lipca i kuchnię...

A!! wczoraj kupiliśmy wózek. Znalazłam na tablicy ogłoszenie, praktycznie od razu pojechaliśmy i już :) Więcej w odpowiednim wątku.

Hej :)

u nas też od rana pochmurno, a miało być tak pięknie... Wstaje z łóżka już od godziny i jakoś nie mogę się zebrać :-D muszę ogarnąć trochę mieszkanie i zagonić M do mycia okien, obiecał że mi pomoże
malgorzatkar - ja też bym odpuściła Kasprowy w tak zaawansowanej ciąży

na ból gardła ostatnio pomogła mi herbata z miodem i cytryną :tak: woda z solą powoduje u mnie odruchy wymiotne :baffled:

Elifit - wez tatum verde i nie mecz sie. Mi zostal kaszel, ale jakis taki nietypowy. Pojde do apteki i zapytam czy prawoslazowy moze mi sprzedac, bo sie w zyciu nie uwolnie :/ syrop z cebuli i stodak nie pomagaja

reklama
Do góry