reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

reklama
Ja sie nie gniewam:-D
A swoja droga sokoja ma racje jak potrzebuje jesc to nie ma problemu. W tym wieku powinna byc porcja po 180 ml a moj zjada po 210 i ja nie robie z tego problemu. Zreszra ja mu nie zageszczam wiec pewnie wiecej chce.
A nie boli go brzuszek Kum jak na noc gesta kasze zje? Jakos na noc to mi pediatra mowil ze samo mleczko bo obciaza sie zoladeczek

Ostatnia edycja:
Hej :-)

Ale niedorobiona dziś jestem ;-)

Natalia obudziła się o 7.30, drzemkę miała o 12 i trwała do 15.30. teraz szaleje na podłodze, domagając się uwagi. Na dodatek Mati ciągle coś wymyśla i kombinuje. Ech co w te moje dzieci wstąpiło?!?!

Co do zwierząt. To właśnie wczoraj Mati ponownie poprosił o zwierzątko. Mówię mu, że mamy pieska i kotka, a ten, że on chce w domu zwierzątko. Ech.... Znalazłam na allegro hodowlę mrówek lub dżdżownic - może wystarczy ;-)

Kasia, serio zablokuj wujka google. Moja nie raczkuje, nie siada, skladac sylaby zaczela niedawno, typu mama, baba.. A dzis dopiero popelzala do tylu.
Nie ma co panikowac:-)

Dzień dobry. Czy ktoś nas jeszcze pamięta???
Wyszłam dziś ze szpitala z Oliwią... Byłyśmy od poniedziałku Jak to mój mąż mówi: wiem że jak wyjeżdżam to zawsze sobie coś znajdziesz by się nie nudzić ;-)
To fest rozrywka! Zdecydowanie NIE polecam!!!
Tyle się strachu najadłam. Eh.
No ale wszystko za nami, jesteśmy w domku.
Oliwia śpi. Natalka śpi. A ja się upajam błogą ciszą :-)

Katka wsio ok???

Szkudnik właśnie leży na macie, tata gra na konsoli a ja forumuję... Ot rodzinka...

Wojtas też zjada 210ml o 19.30 i je dopiero rano o 6.00 KP ale jak ząbek szedł to budził się - myślałam wtedy, że na jedzenie - ok 3 potem o 4 czasami jeszcze o 5. Wyszłam z założenia, że rośnie intensywnie, dużo się rusza to może potrzebuje więcej jedzenia i karmiłam. Ale jak Kastet wyszedł to skończyły się nocne pobudki. Pewnie do czasu... :confused2:

Mamo B. Wojtek też nie siada - jak się go posadzi to siedzi ładnie, długo i prosto ale sam z leżenia usiąść nie umie. Raczkować też nie raczkuje tylko pełza, a sylab nie składa wrzeszczy jak jaskiniowiec: Haaaaaaaa, hyyyyy! Eeeeee! :confused2:

reklama
Katka, ja Ciebie pamietam. Coz za pytanie. Mialas rodzic w grudniu:D

Co sie stalo?? :o

Ostatnio spie w dzien z Dasiem i drzemki 40 min trwaja nawet 90...

Do góry