reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

reklama
Kornela dodaje jedną miarkę, nawet taką niecałą. Podaje normalnym smoczkiem, właśnie chodzi mi o to żeby tak szybko nie leciało. Ja daję ryżowy, nie zauważyłam żadnego wpływu na kupę, nadal jest jedna na 1-2dni.
Ja zaczęłam od warzyw ale że Młody się sfochał na warzywa to zaczęłam przeplatać owocami.

Lilla Młody do kuwety już też próbuje dotrzeć:eek:
Przez łódzkie będziesz zmierzać? To kup po drodze mleko i możesz wpadać, bo nie mam kiedy do spożywczego zejść:p

Tusia taka miarke jak od mleka tak? Mam oba wiec moze kukurydziaby sprobuje na noc. Dziekuje Ci za odp. Chyba jeszcze troszke i zaczne myslec o owocach mimo ze on wsuwa ladnue warzywka.

Lilla - jak tam podroz? Pojde na chwilke. Jestem u szwagra, a od nich rzut beretem. Do domu tez blisko. Rok temu bylo fajnie

Fryzjer powiedzial mi komplement. Albo mu za to placa, albo byl mily :p

Ostatnia edycja:
mamy jeszcze tylko niecałe 90km. Zola przed chwila zasnęła po tym jak śpiewalam jej kołysanki.
z małżem kosa. jedziemy w totalnej ciszy. jak zawsze kłótnia o prowadzenie auta. denerwuje się bo on uważa że kiepsko jeżdżę, a im dłużej nie daje mi prowadzić tym ma więcej racji.

ho ho ho Meeeeerryyy Christmas ;-)
ale mi się świąteczny klimat wkręcił. Choinka stoi ślicznie przystrojona i w całym mieszkaniu pięknie nią pachnie + zapach ciasteczek, które z Synkiem upiekliśmy, Maleństwo wpatrzone w światełka jak zahipnotyzowany, no cud, miód i orzeszki :-D.

A tak poza tym to zapierdzielałam dzisiaj jak mały robocik i padam na cycki (albo raczej cycki mi padają, bo dalej jakis kryzys mlekowy mam!!!). Pozostało mi upieczenie jeszcze 2 rodzajów ciasteczek, pakowanie prezentów i uzupełnienie braków w prezentach, bo nie wszystko jeszcze mam. Ale to jeszcze dzisiaj i jutro ogarnę.
Lilla mam nadzieję, że dotarliście na miejsce.
Michalina - córeczka tatusia ;-) oj będzie miała Melcia u Tatusia dobrze :laugh2:.
Tusiaczek, a Szymek tak się mobilnie turla czy czołga?
Makota dobrze, że z Adasiem ok, ale czemu to usg musieliście robić tak na cito, bo chyba przeoczyłam?

reklama
Sokoja ho ho ho:D
Szymek się czołga z nieśmiałymi próbami raczkowania;)

Lilla wybacz musiałam:p

Załączniki

• 1419100124453.jpg
    1419100124453.jpg
    26,6 KB · Wyświetleń: 40
Do góry