Witam wieczorowo
Kornela ja hipp i bobovite kupuje, z Ola najpierw bobovita, potem grudki z hippa bo bobovita od razu wielkie grudy miała, a hipp jakieś takie mniejsze. Ale teraz widzę, że hipp poprawił skład, wiec pewnie na zmianę... Bo np dyni z bobovity nie widziałam, albo śliwek suszonych innych niż z gerbera tez nie ma chyba...
Lilla mam nadzieje ze juz na miejscu jesteście
Elifit zdrówka wam życzę, macie trzy dni na ozdrowienie :-)
Byliśmy w smyku, ceny lego wzrosły o jakieś kilkadziesiąt procent, wiec obie panienki dostaną od chrzestnego Oli ubranka... W sumie też dobrze, bo mi brakuje i dla jednej i dla drugiej, wiec juz mam mniej do dokupienia. Ale Oczywiście wszystko co mi się podobało, było niedostępne w rozmiarze, który chciałam..standard. Plus kolejny pyszne krówki rozdawali ;-)
Ola zachwycona domkiem, tylko ze ostatniego piętra nie możemy złożyć, bo w kartonie były dwie ściany z nr 10 zamiast 10 i 13... Napisaliśmy do Sprzedawcy, może nam dosle brakujący element...
Uwaga chwalę się - Zuzia siedzi, jeszcze chwiejnie, ale już jej wychodzi. I zamiast obracać się, to zaczyna siadać z pozycji bocznej, odwrotek... Widać, że siostra z Ola...
Tusiaczku gratuluję mobilnego dziecia B-)
Sokoja jeszcze trochę śniegu do tego Świątecznego nastroju by się przydało, prawda?