cześć dziewczyny eff sporo się dzieje, remointujemy ostatni pokój. Jak pamiętacie pół ciąży siedziałam w bajzlu. Teraz znowu wszędzie pełno kurzu. Prąd już ułożyliśmy, Teraz gipsowanie, równanie podłogi, gładź i może na wielkanoc się wyrobimy. Marzyłam zeby zawolac kogos do gladzi ale jak nam cene powiedzieli to... to postanowilismy sami robic
cos nadrobiłam, odpisuje i jutro bede dalej nadrabiać.
Kornela - mam nadzieję, że dzieciaczki szybko zapomną o chorobach! Zdrówka dla nich.
graza - u nas liszaj wygląda tak, że jest mocno czerwona plamka na szyjce, która pod wpływem wody albo śliny jeżeli dobrze nie osuszyć i nie zapielęgnować zaczyna się hmm taka maziata robić, pojawia się płyn ciągnący się. Zapielęgnowane jest blade ale wciąż czerwone i struktura jest dziwna, lekko chropowata. Pani doktor nazwała to liszajem.
Tusiaczku - wiesz co, bo w mojej spacerówce mi to "siodło" strasznie sztywne się wydaje. Trochę jak krzesło kuchenne.
Kornela - mi się już marzy choinka. Później nie będzie nas całe święta w domu, chciałabym się nią nacieszyć
ALE kupiłam M i Mel kalendarze adwentowe
Największa atrakcja dla M. bo ani ja ani Mel nie jemy szoko
makota - co u hirurga?
Katka - szlachetna paczka ja też zaangażowana
mika - ja tez zmarzluch. Myślałam nawet ze to od tarczycy ale wyniki mam dobre.
I teraz to dobry czas na użycie talonu!!!
lilla Mel po domu wiecznie jak menel chodzi. rajstopy, jakiś sweter z tygryskiem w jednej skarpetce, bo druga gdzieś przepadła
I najczęściej sweter się podwija i wychodzi stare sprane body - moje ulubione, bo ciepłe i wygodne
co to są
EMU?
elifit - gdzie ta piszcząłka twoja?
miała byc na fb i ja czekam i czekam
doti - gratuluje 2x2
a jakie seriale lubisz? Mnie szokuje mój M on jakby się z kosmosu wziął. Zadnych kultowych filmów nie widział z Gwiezdnymi wojnami na czele!
lilla - mam nadzieję że zola je normalnie już. Tak, dalej mam suszę.
na tej stronie skończyłam
2658
makota - w apce jest opcja lubie i dziekuje.
dobra uciekam. Piekna pogoda u nas!!!!!!!!!!!!!!!!!! wiosna
miłego dzionka