reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2014

Kornela zaczęłam rozszerzać 2 tygodnie temu. Natalia pije 180ml przed snem i rano po obudzeniu. A tak w ciągu dnia pije po 150ml.
Nam lekarka mówiła tak samo o mm - że już jest inaczej robione i nie ma potrzeby dopajać.

reklama
Lilla moj tak to samochodziku pelza jak mu ustawie troszke dalej:) trzeba maluchom stawiac wyzwania:-)
Przemywacie oczka dzieciaczkom woda czy sola fizologiczna? Czesto? Wacikami kosmetycznymi czy gazikami? (moj Bartek tego nie znosi a kremowania buzki to juz lepiej nie pisac).
Co sie dzieje z Catusun? Mama bobasa?

Lilla gratuluje sprzedaży. Czas na inną?
A i fajne zajęcie nom :)

Makota smarujesz? Alantanem plus posmaruj.
Zuza se odparzyła pachwiny :/

Kornela przemywam codziennie. Gazik plus woda.

Lila cudna ta Twoja mala.
Doti tusiaczek obie macie dobre riposty i milo sie czyta:)
Hobbit jestes bardzo wytrwala moja mama mnie chyba z tydzien karmila a ty tyle wytrwalas szacun
Makota lacze sie w bolu z niejedzeniem niczego oprocz cyca i wszystko co gumowe to niet.
Lila mi tez chyba cos sie przesunelo w kregoslupie bo boli przy niektorych pozycjach:) a reszty nie pamietam

Angelika Makota i ja łącze się w bólu. Ja też pewnie kubek od razu.
A jeszcze szukam pracy i jakbym tak znalazła od nowego roku to ja nie wiem jak se poradzą. No muszą jakoś przekonać.

Dostałam list z bebiko z czterema próbkami mleka. Jeszcze z bebilon nic.

reklama
Do góry