reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

Dzień dobry :)
Oficjalnie oglaszam mamy zebola :)

Ale zepsulam dziecko pochwalami i dzisiaj zaczęła jeczec o 5.40 a ja po 2 jeszcze nie spalam bo nie mogłam. Wzielam jule do siebie i jeszcze chwile pospala ale ja juz nie bo na boku biodro mnie boli. Może dzisiaj dodam do mleka kaszke lub kleik :)

Ledwo widzę i jeszcze rozkłada mnie coraz bardziej. Masakra. Dobra IDE może potem uda mi się wstawić jakieś zdjęcie julci ::)

Miłego dnia

reklama
Dzień dobry

Michalina powodzenia z remontem
Limonka gratulacje zebola

Ola ma dziś mikołajki w przedszkolu, a my zbieramy się na fitness

Lilla jak wrócę i mąż udostępni mi kompa postaram się coś zrobić z twoim postem, żeby zdjęcia nie było widać na appce, chyba że wy nie widzicie, tylko ja...

Michalina teraz rozumiem sens Twojego pytania. Wtedy nie zrozumiałam, bo u nas spacerówka wydaje się wygodna. Sama bym chciała w takiej jeździć. Nie przesadnie miękka, ale do krzesła na pewno bym nie porównała. Szymon też wygląda na zadowolonego z przesiadki:D:thumbup:
Emu to takie buty, ciepłe i wygodne. Polskie podróbki nazywa się śniegowcami ostatnio się dowiedziałam. Wpisz w Google emu znajdzie na bank;)

Kum zmiany ma tylko na buzi, na początku wzmożona ciemieniucha, zmiany na czole, policzkach, okolice uszu brwi. Teraz jak coś się jeszcze zdarzy to wychodzi już wyłącznie na policzkach. Na innych częściach ciała zmiany u nas nie występują. Czasem tylko w okolicach kolan i łokci place suchej skóry.

Limonka oficjalnie gratuluję:D:thumbup:

Małgorzata ja też żadnego zdjęcia nie widzę przez Apkę, może tylko Ty z racji uprawnień?

Już mi się nie nudzi. Idę zabić sąsiadkę z góry:thumbup:

ja tez nie widzę posta Lilli ze zdjęciem.

mój lekarz nie kazał mi wprowadzić diety, a teraz gadałam z innym lekarzem to pierwsze co to odstawic nabiał!

dzizas !!!!!! i bądź tu mądry.

póki ma brzydkie klocki to nie chcę dawać mm ani jedzonka, ale może na mm byłoby lepiej. ale mamy zwykłe, nie ha.

Makota jest opcja lubię w apce.

Limonka no to teraz oficjalnie gratuluje :)

Tusiaczek - Biedronke trzeba zaliczyć - powiedział Żuk ;) jakoś mi się skojarzylo.

Michalina gładź uuu powodzenia.
Piszczałke wstawiam więc jak prosisz :)

Lilla zdjęcie skasowała z kompa.
A zamknięte wątki to te w Mamusie Lipiec 2014. Cała reszta otwarta dla każdego zalogowanego użytkownika.

Kum o.ipieć można z tą alergią. Jeden tak mówi drugi tak i weź tu być mądry. Swoją drogą czy za naszych czasów też było tyle alergii?

Makota mojemu bratu tak jąderko znikało ale w końcu zstąpiło.

Ostatnia edycja:
Tusiaczek ja tez wpadlam na ten pomysl i woze lozeczzko turystyczne z sypialni do salonu bo patrzy przez siatke;p

Franio śpi ciągle w turystucznym łóżeczku?

michalina powodzenia z remontami

ja ogólnie myślałam, ze dzieci najpeirw siedzą potem raczkują :)

czas na herbatke i ciasteczko.. bez czekolady no ale zawsze coś

Podłączam się pod życzenia spokojnego remontu dla Michalinki.
Zazwyczaj tak jest, że najpierw siedzą, a potem chcą się przemieszczać, ale nie zawsze.

Dzień dobry :)
Oficjalnie oglaszam mamy zebola :)

Ale zepsulam dziecko pochwalami i dzisiaj zaczęła jeczec o 5.40 a ja po 2 jeszcze nie spalam bo nie mogłam. Wzielam jule do siebie i jeszcze chwile pospala ale ja juz nie bo na boku biodro mnie boli. Może dzisiaj dodam do mleka kaszke lub kleik :)

Ledwo widzę i jeszcze rozkłada mnie coraz bardziej. Masakra. Dobra IDE może potem uda mi się wstawić jakieś zdjęcie julci ::)

Miłego dnia

Gratulujemy zębola i oczekujey zdjęcia :D

Michalina - chirurg kazal zapisywac przez miesiac, kiedy jaderka nie widac

Limonka - gratuluje zeba ;)

Ja dzis sprobuje dac mm w innej butli. Tzn tesciowa da, bo ja wychodze :D

Gdzie się udajesz? W końcu spotkanie ze znajomymi czy na zakupy?

Dzień dobry

Michalina powodzenia z remontem
Limonka gratulacje zebola

Ola ma dziś mikołajki w przedszkolu, a my zbieramy się na fitness

Lilla jak wrócę i mąż udostępni mi kompa postaram się coś zrobić z twoim postem, żeby zdjęcia nie było widać na appce, chyba że wy nie widzicie, tylko ja...

Ja też nie widzę już mojego posta. Chyba tylko moderatorki mają do niego teraz dostęp.

Już mi się nie nudzi. Idę zabić sąsiadkę z góry:thumbup:

Tusia to ta sąsiadka od pożyczania cukru?

Fachowiec już poszedł, chyba z 5 razy tłumaczył mi po angielsku co jest nie tak, a przynajmniej trzy razy mówił dlaczego powinnam po holendersku rozmawiać. Wszystko przez to, że nie zrozumiałam jego pytania o cieknięcie pieca i poprosiłam czy może po angielsku powtórzyć. Co za koleś. Wściekłam się bo do jasnej ciasnej dobrze mówię, a przez jedno TECHNICZNE zdanie którego nie skumałam facet uznał mnie za ignorantkę.

Kum jeśli ma te zmiany od dwóch miesięcy to co Twój lekarz na to? Coś przepisał?
Myślę, że wykluczenie nabiału to jakiś krok, chociaż na jakiś czas, zobaczysz czy będzie zmiana.
Zwykłe mleko może tylko pogorszyć sprawę, nawet Ha nie koniecznie pomoże. Od dwóch miesięcy stan skóry jest taki sam, czy się zmienia?

Elifit ciekawe masz przemyślenia:p

Tak Lilla ta sama, ja jej cukru na pewno nie pożycze!

reklama
Do góry