reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Dzień Dobry

No własnie gdzie Katka i Jagódka?

U nas pojawiła się nowa świecka tradycja. Dziecko zasypia po kąpieli ok 19.30. Potem ok 21.30-22 budzi się. Produkuje kupę, bawi się do 23.30-24 i dopiero zasypia. Z przerwą na karmienie spi do 6-7.
Kombinuję jak tu wydusić z niego te gazy i kupę wcześniej??????

Mąż mnie wczoraj wkurzył. Uważa ,że ja mam jakieś tajne patenty na uspokojenie i usypianie małego. A cyc jest lekiem na całe zło. No i zmiany rytmu to moja wina oczywiście, no bo czyja niby???
Prawda jest taka,że jak nie chce jeść a próbuje dać cyc to straszny ryk jest.
Ja ogarniałam starsze, a tatuś zajmował jęczącym małym. Wyszedł wściekły bo nic nie działa, a ja mam lepiej???!!!! :crazy:

Najlepsze jest to ,że za miesiąc do pracy idę, niani nie ma , a ojciec nie ogarnia jednego dziecka a co dopiero 2:-(
Leku nie poda, bo przecież ja jestem, a on pracuje i nie ma czasu dla siebie. Bo ja to w spa siedzę cały dzień. Ale mam chwilę dla siebie np na spacerze z małym ( które są dla mnie męką, bo po 10 min jest mi strasznie zimno).
On na spacery nie chodzi bo nudne, ze starszą na plac też nie, bo ile można w to samo miejsce( zawsze musi być jakaś nowa atrakcja). Na bazarek z dzieckiem też nie bo za dużo ludzi.
A ja mam codziennie tą samą trasę, bazarek, przedszkole, plac, czasem bankomat i apteka. I nie mam prawa narzekać:wściekła/y:

No to sobie ponarzekałam.Uffff......

reklama
Dzień dobry.
Dziewczyny i dzieciaki - wracajcie do zdrowia!!
Coś ostatnio forum przymiera...
Haaaalo gdzie jesteście?

Mika współczuje podejścia męża, pewnie z nim rozmawialas.... A może tak go namówić na dzień testowy w Twoim spa? Może wtedy do niego dotrze... My mamy jedno dziecko a i tak mąż mówi, że po weekendzie odpoczywa w pracy;)

Głowa mnie boli już trzeci dzień. Potrzebuję chociaż 4h snu pod rząd.. U nas cyc o 22, 1, 3, 5, pobudka o 6:15 ale mąż zabrał stwora i karmiłam o 7.

A jutro do fotografa na sesję świąteczną. Wybiorę kilka ciuszków i się Was poradze.

Dzień dobry

kum - nie przelewaj do kubeczka, tylko zaklej woreczek i w nim zanoś siku do badania.

undomiel - już dzisiaj po niej pływałyśmy na brzuszku a mamusia oczywiście strzelała. Dla Mel to nowa struktura i te bańki :D A później jak M wróci to fale zrobimy. No i oczywiście dużo opowiadam przy tym. Mel nic z tego pewnie nie kuma ale mi się podoba wymyślać historie o morskich potworach przed którymi uciekamy :p takie głupoty :p

u nas noc identyczna :-( nie miałam już w pewnej chwili siły do niej wstać.

sesja swiateczna? nowa tradycja?

mika - mi też zimno, pozostaje ci rzucić M na głęboką wodę. Nich MUSI podac lek, iść na spacer, ukołysać

lilla - Bidulki dwie! :( Jak Mel miała katar psikałam jej nasivin, żeby w nocy jej nie męczył i mogła spać. Może spróbuj czegoś w tym stylu?

sokoja - zdrówka, nie przejmuj się ludzie zawsze zadają głupie pytania...

Biedna Zolusia:(

Sesja świąteczna to na prezent dla dziadków:)

Zastanawiam się w co ubrać modela, bo dekoracje będą w kolorach Świąt, ale mu najładniej w niebieskim.

Załączniki

• 1417167290995.jpg
    1417167290995.jpg
    27,6 KB · Wyświetleń: 44
  • 1417167303669.jpg
    1417167303669.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 45
  • 1417167320643.jpg
    1417167320643.jpg
    23,3 KB · Wyświetleń: 42
Dzień dobry.
Dziewczyny i dzieciaki - wracajcie do zdrowia!!
Coś ostatnio forum przymiera...
Haaaalo gdzie jesteście?

Jestem ale nie mam weny :(
Dzień dobry.

Lilla zdrówka i ty też spróbuj katarkiem jak masz zatkany nos.

Mika zostaw go z dziećmi na cały dzień. Leń przez niego przemawia.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry