reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

A ja właśnie idę spać bo mi się oczy kleją. Mała ma katarek i się trochę męczy :-(

Gosiu on się różnymi dziwnymi rzeczami interesuje, serio. Jeszcze mam trochę czasu na przemyślenie. Pierwszy raz mam zonka!

Ostatnia edycja:
reklama
Dzięki GiB :)
To chyba strefa, ale znalazłam. Do 3kiwi mam bliżej, więc wysłałam im zapytanie. I jak dałaś 59 zł, to nie dużo drożej niż na allegro. To znaczy zależy jak szukać, ale z wysyłką w sumie dużo taniej nie wyjdzie.

Katka, a to zagwózdka. Ja mojemu kupuję, albo książkę, albo gry (PC, planszówki), albo ukochane jego koszulki z Karoki. Ale mój to taki typ upodobań. Ale na najbliższe święta też pokombinuje z czymś kreatywniejszym. Taka lekcja w akademii to faktycznie super pomysł.

Co do diety, to ja w sumie chcę dziecia obserwować, jak się będzie rwała, to będę próbować. Muszę się też zapoznać z BLW, bo wydaje mi się to ciekawe. A co do glutenu, to nie mam pojęcia... jakoś do mnie nie przemawia, ale to też chcę obgadać z pediatrą. Choć pewnie mi powiedzą dawać i koniec....

Hello ;)

Co do spania to ja mojemu zakladam bodziaka z krotkim rekawem i pajacyka.plus kolderka.i spi na plaskiej poduszce.bez jakos spanie mu nie idzie...

Ale super pogoda...leje i leje i leje...masakra jakas...

Kurde katka to masz problema :p ja j kupilam w tym roku ksiazke.zrobilam dedykacje podpisalam sie i f stopa sie podpisal ;) kiedys dostal zegarek.perfumy.galoty skarpety :p jakas koszulke ;) ale moj to malo wymagajacy jest ;)

Bellina ja tez oszalalam.moj spi a ja bb :/ i rano bede marudzic ze spac chce...

reklama
Do góry