reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

Mój malz tez malo wymagajacy jest. Na ostatnie urodziny dresy mu kupiłam i on mi teraz tez kupi tylko muszę sobie zamówić :)

Sokoja w ten link na watku matki karmiącej o przechowywaniu mleka wejdź i znajdziesz tam rozdział o przybieraniu na wadze. Pamietam, że w 3-6mz 17-20g dziennie, ale moja pamięć może się mylić, więc lepiej sprawdzić.

reklama
Ja mojemu raz dałam pijane szklanki do whyskey :) do tej pory jak mój przyszły szwagier przyjeżdża, maja radoche jak sobie drinki robią

Wiem o jakie szklanki chodzi ;-) świetne są :-D :-D :-D

Choć mój tequille woli.

On też mało wymagający jest. Niczego ode mnie nie oczekuje ale ja od siebie chcę mu coś sprawić no i.... My jesteśmy ze sobą 12 lat więc uwierzcie że sporo prezentów i prezencików i upominków przerobiłam ;-)

Bellina nie strzelę sobie w kolano i nie kupię mu żadnej gry bo już e ogóle słowa ze sobą nie zamienimy :-D :-D

Popatrze na ceny foteli a może się coś trafi i ceną mnie nie zabije. Siedzi i dłubie te swoje dziwne pierdoły w komputerze to mu się przyda fotel zamiast krzesła.

Ale dzięki za pomysły! Jeśli nie ja z nich skorzystam to myślę że na pewno któraś z dziewczyn.

Ostatnia edycja:
Kolejne karmienie. Całkiem ładnie już te przerwy wyglądają.
Lista upominków super. Na bank się przydadzą. Chociaż się zastanawiam czy oni też tacy kreatywni są? Za nasze starania niejeden pomnik powinien stanąć.
Chyba mało dziewczyn karmi jeszcze w nocy bo tylko Katka i ja jesteśmy aktywne. Reszta śpi?

Dzien dobry!

Lilla, Laura poszla spac po polnocy, wiec chyba bym pogryzla ja :D jak by wstala jeszcze na jakies nocne karmienie:)

A tak powaznie to wlasnie karmie.. Byla juz kupa i wielki placz za cycem..

Milego dnia!

Dziec mi sie zmoczyl w nocy - w sensie pampers przwciekl. Obudzil sie zimny :o pomijam, ze od 24 budzil sie co godzine :(

1. Jak wyglada to ulozenie w literke C? Rozmawialam o tym kiedys z Malgorzata, ale wciaz nie mam pewnosci czy Adas nie wymusza takiej pozycji
2. Jakie spiworki macie?
3. Fajna ta poduszka motylek, ale ciagle zapominam kupic... Do wozka w sam raz
4. Jak bedziecie ubierac dzieci zima i co do wozka? Ja mam kombinezon "z nozkami" ale widzialam taki kombinezon-spiworek. One sa chyba lepsze?
5. Na studiach i w liceum mialam fajne pomysly na prezent. Teraz nie mam weny i czasu :( robilam duzo prezentow recznie robionych - np torty Z batonikow. Elifit sie organizuje i tworzy, a ja mam slomiany zapal...
6. Ja decyzje mam z 16, ale nie widzialam jej na oczy. Mama mi czytala i nie wiem czy wyplaca w pazdzierniku czy w lisopadzie.

Ide spac. Das spi

Ostatnia edycja:
Tak, to był noworodek. :( a rodzice w sumie dziwni. W szpitalu powiedzieli im ze sytuacja jest opanowana ale lepiej zrobić badania w specjalistycznym centrum zdrowia dziecka a oni nie wyrazili zgody hmm i poszli gdzieś prywatnie do pediatry. Dziwne no chyba że było coś jeszcze o czym jej mama mi nie powiedziała hmm

Katka niech się wlecze ;) bo ja się boje że nim się obejrze będzie lipiec.

Prezent może lornetka albo kupon do silki albo hmm szpilki? :D

A gdzie kupic taką whisky? Żeby faktycznie była oryginalna.

Za nami awanturbiczy wieczór, bardzo fajna kąpiel, ładne karmienia tylko czemu ten mój diabełek wstaje o 5rano i chce się bawić <szok> a o 7 popłynęła przy cycu... Może to ta pogoda?

Bartus poszedl spac kolo 22 i spi dalej. Ja juz mu zagotowalam wode na mleko, ogarnelam sie i czekam az wstanie. Pogoda paskudna leje,wieje az zastanawiam sie cxy nie przelozyc tej wizyty u chirurga z pepkiem malutkiego

reklama
Do góry