reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

reklama
rozszerzenie diety + gluten najszybciej w 6 miesiącu. szczególnie ten gluten, pytałam w poniedziałek pediatrę i kazał się nie spieszyć z tym.

Limonka marchewka ma właściowości zatwardzające więc może stąd ten brak kupy.

Śpi w bodziaku z długim rękawem + spodnie piżamki i skarpetki lub pajacyk, ale ja zakładam pod to bodziaka, bo przykrywam tylko cienkim kocykiem, a ta mała wiercipiętka często się odkrywa. Poduszki - brak.

Tak.się zastanawiam co jutro ze sobą zrobić ;-) nie mam pomysłu. Październik mi się wlecze okrutnie, końca nie widać!! Czy macie podobne odczucia?? Bo to tak dziwnie niby dzień szybko zleci, jeden, drugi, kolejny, a tu wciąż październik :-D

Moja śpi w pajacu, śpiworku a na to kocyk bądź cienka kołderka. Nigdy nie wiem.czy to ok czy nie. Z Natalką też zawsze miałam ten problem.

Potrzebuję pomysłu na prezent dla męża bo ma urodziny w listopadzie. Łańcuszek, zegarek ma. Laptopa mu przecież nie kupię :p pomysłów zero, pierwszy raz chyba mi się zdarza że nie wiem co mu podarować.
Może podpowiecie??? Plis :-)

Dzieki Gosia, musze tutaj poszukac takiej poduszki.

Katka, moj to by pewnie nie pogardzil kolowrotkiem, wedka albo jakas plecionka:D nie wiem jakie ma zainteresowania Twoj maz. A i moj to by uszami klaskal z radosci jak by mu ktos butelke dobrej whisky przyniosl:D w tamtym roku dostal ode mnie 15letnia whisky i byl bardzo zadowolony..

Standardowo panna sie wyspala, a teraz lezy miedzy nami i gaworzy.

Mamo b ;). Wiem, ze sa dziewczyny ktore takie szyja. Zazwyczaj te co posciele minky.
Katka a ile chcesz wydac? I czy jakas impra? Mojemu kupowalam lekcje w akademii bezpiecznej jazdy kurs. Mial poslizgi itp. Albo wejsciowke na gokardy.
Mnie cosik lamie. Jade na apapie i tabletkach na gardlo...

ufff mój spi od 20 ;) zaliczył właśnie jakieś nadprogramowe jedzenie więc mam nadzieję, że do 3 da mi pospać ;)

Katka, ja w tym roku z powodu zaawansowanej ciąży nie dałam mężowi żadnego prezentu na urodziny, ale własnie wymysliłam, a raczej sam mi podpowiedział przez przypadek co by mu sie marzyło. No więc zamierzam Mu zrobić niespodziankę urodzinowo-choinkową i kupię Mu stół z piłkarzykami ;) ja oczywiście też z tego skorzystam :-)

A może jakiś karnet na basen czy siłownię jesli lubi tak spędzać czas. Sezon na narty się zbliża to może coś potrzebuje jeśli jeździ. Portfel?

nie pamiętam gdzie to któraś z Was zamieszczała, ale pamiętacie może ile na obecnym etapie powinny tygodniowo przybierac na wadze nasze dzieci?

Ostatnia edycja:
Sokoja - stół z piłkarzykami, a to dobre :-D sportowe akcje ma dofinansowane z pracy więc to odpada.

Gosiu myślę że tak do 500 zł. Fajny prezent swojemu zrobiłaś :-) zdrowia życzę!!!

Mamo B ta whisky spoko sprawa, serio! Tylko chyba wolałabym coś innego bo to wypije i to jeszcze nie ze mną bo karmie :p :-D :-D :-D

GiB a gdzie kupiłaś swoją? Bo ja chcę małej kupić, a nie chcę się naciąć, żeby było coś nie teges, nie ten kształt czy coś...

Ja chyba oszalałam, że jeszcze nie śpię, bo dzieć grzecznie chrapie, a raczej furczy :-p

reklama
Do góry