reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

reklama
rozszerzenie diety + gluten najszybciej w 6 miesiącu. szczególnie ten gluten, pytałam w poniedziałek pediatrę i kazał się nie spieszyć z tym.

Limonka marchewka ma właściowości zatwardzające więc może stąd ten brak kupy.

Śpi w bodziaku z długim rękawem + spodnie piżamki i skarpetki lub pajacyk, ale ja zakładam pod to bodziaka, bo przykrywam tylko cienkim kocykiem, a ta mała wiercipiętka często się odkrywa. Poduszki - brak.

Tak.się zastanawiam co jutro ze sobą zrobić ;-) nie mam pomysłu. Październik mi się wlecze okrutnie, końca nie widać!! Czy macie podobne odczucia?? Bo to tak dziwnie niby dzień szybko zleci, jeden, drugi, kolejny, a tu wciąż październik :-D

Moja śpi w pajacu, śpiworku a na to kocyk bądź cienka kołderka. Nigdy nie wiem.czy to ok czy nie. Z Natalką też zawsze miałam ten problem.

Potrzebuję pomysłu na prezent dla męża bo ma urodziny w listopadzie. Łańcuszek, zegarek ma. Laptopa mu przecież nie kupię :p pomysłów zero, pierwszy raz chyba mi się zdarza że nie wiem co mu podarować.
Może podpowiecie??? Plis :-)

Dzieki Gosia, musze tutaj poszukac takiej poduszki.

Katka, moj to by pewnie nie pogardzil kolowrotkiem, wedka albo jakas plecionka:D nie wiem jakie ma zainteresowania Twoj maz. A i moj to by uszami klaskal z radosci jak by mu ktos butelke dobrej whisky przyniosl:D w tamtym roku dostal ode mnie 15letnia whisky i byl bardzo zadowolony..

Standardowo panna sie wyspala, a teraz lezy miedzy nami i gaworzy.

Mamo b ;). Wiem, ze sa dziewczyny ktore takie szyja. Zazwyczaj te co posciele minky.
Katka a ile chcesz wydac? I czy jakas impra? Mojemu kupowalam lekcje w akademii bezpiecznej jazdy kurs. Mial poslizgi itp. Albo wejsciowke na gokardy.
Mnie cosik lamie. Jade na apapie i tabletkach na gardlo...

ufff mój spi od 20 ;) zaliczył właśnie jakieś nadprogramowe jedzenie więc mam nadzieję, że do 3 da mi pospać ;)

Katka, ja w tym roku z powodu zaawansowanej ciąży nie dałam mężowi żadnego prezentu na urodziny, ale własnie wymysliłam, a raczej sam mi podpowiedział przez przypadek co by mu sie marzyło. No więc zamierzam Mu zrobić niespodziankę urodzinowo-choinkową i kupię Mu stół z piłkarzykami ;) ja oczywiście też z tego skorzystam :-)

A może jakiś karnet na basen czy siłownię jesli lubi tak spędzać czas. Sezon na narty się zbliża to może coś potrzebuje jeśli jeździ. Portfel?

nie pamiętam gdzie to któraś z Was zamieszczała, ale pamiętacie może ile na obecnym etapie powinny tygodniowo przybierac na wadze nasze dzieci?

Ostatnia edycja:
Sokoja - stół z piłkarzykami, a to dobre :-D sportowe akcje ma dofinansowane z pracy więc to odpada.

Gosiu myślę że tak do 500 zł. Fajny prezent swojemu zrobiłaś :-) zdrowia życzę!!!

Mamo B ta whisky spoko sprawa, serio! Tylko chyba wolałabym coś innego bo to wypije i to jeszcze nie ze mną bo karmie :p :-D :-D :-D

GiB a gdzie kupiłaś swoją? Bo ja chcę małej kupić, a nie chcę się naciąć, żeby było coś nie teges, nie ten kształt czy coś...

Ja chyba oszalałam, że jeszcze nie śpię, bo dzieć grzecznie chrapie, a raczej furczy :-p

reklama
Do góry