makota89
Fanka BB :)
moje dziecko dostaje szajby gdy je wkladam do łóżeczka :/ nakarmiona, czysta pielucha i wierci się jakby miała owsiki.
edit : dodam że przysypia, nawet bez sutka w ustach, dopóki mam klape otwartą, jak yylko zamkne i nie czuje juz tym swoim noskiem cycka to się zaczyna dziki szal.
Edit2: oczy jak 5zl i spac nie ma zamiaru. dolina okropna
U nas to samo... Kazdej nocy...
Widzialyscie kiedys fontannę z kupy? Jesli nie to zapraszam do mnie. Tymek przed chwila tak obsral pol pokoju łącznie ze mną, że az zaczęłam krzyczeć "pomocy" ))))))
Ufajdany jest fotel, ktory stoi 1,5 metra od przewijaka, podłoga, mój brzuch i moje majtki, przewijak i wsZysyko co na nim.
Po ogarnięciu zamieszania stwierdzam ze jednak bardzo sie ciesze z tego kupancza ))
Ja widzialam juz 3 takie fontanny... Zadnej nie wylapalam... Moj nakupal mi do organizera musze go koniecznie wyprac, ale ostatnio na nic nie mam czasu...
Jak maly spi, ja tez staram sie spac. Poza tym wtedy jem, myje sie itd i jezeli nikt mi go nie popilnuje przez pare godzinek to nie daje rady sprzatnac...
Michalina - Ty mnie chyba pytalas 10 dni temu skad mam swoja laktarorke - byla w szpitalu i zapraszala do swojej poradni. Zadzwonilam, umowilam sie, a teraz zycia sobie bez niej nie wyobrazam