pola.
Fanka BB :)
Pola i gdzie kupił te muszle laktacyjne? W aptece?
Ja pamiętam, że był z tym meksyk u mnie, ale wtedy nie wiedziałam, że coś takiego istnieje. teraz myślę, by się wczesniej zaopatrzyć.
Katka, kupił w sklepie dzieciowym, ktory mamy pod nosem ale mozna je tez dostac w aptekach.
Dziewczyny chyba odszedl mi czop. To byl taki z 5cm glut zolto przezroczysty i ze dwa male kawalki. Zastanawiam się czy to moglyby być pozostałości nasienia?
Teraz skad mam wiedzieć czy to to? Mam lekkie bóle w dole i siedzę na piłce od jakiegoś czasu.
Humor mi sie poprawił gdyby to byl czop to chociaż jakiś konkretny znak.
Czyli cos sie zaczyna dziać choc tak naprawde to jeszcze nie jest oznaka porodu a co najwyżej zbliżającego sie porodu.
Katka u mnie można je dostać w każdej aptece. Ale Szymkowi się nie spodobały, a wypróbowalam dwa rodzaje.
Pola ja po pierwszym spacerze?
Tusiaczku, chyba pomylilas muszle laktacyjne z osłonkami na piersi (kapturkami). Muszle sie zakłada miedzy brodawki a stanik, aby bielizna i ubrania nie obcieraly obolalych brodawek.
Pierwszy spacerek super! Malutek spał cały czas dzis tez idziemy ale późnym popołudniem gdy zrobi sie chłodniej.
Wczoraj miała byc planowa kąpiel ale oboje z mezem byliśmy juz tak zmęczeni ze sobie darowalismy. Dzis juz wiec obowiązkowo. Ja oczywiscie i tak juz mam wyrzuty sumienia. Jak to ja.
Kur**** zaraz mnie cos strzeli. Jakis baran (sąsiad nade mną) od godziny non stop wierci wiertarą! Pajac jeden. Akurat wtedy gdy moje dziecko śpi. Ale co najlepsze to Tymek cały czas spał z raczkami podniesionymi do gory (czyli chyba mu dobrze?) i dopiero teraz zaczął kwilic.