reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

Te muszle laktacyjne to ponoć zbawienie. Wcześniej nie miałam o nich pojęcia.
Już wyżej pisałam że jak je niedawno chciałam kupić w sklepie dzieciowym to babka wywaliła gały i patrzyła jak na ufo, w aptece podobnie. :-D jak Pola tak zachwala to zrobię maraton albo męża wyślę niech kupi. Tylko muszę mu dokładnie pokazać o co chodzi żeby mu bzdur nie wcisnęli ;-)

reklama
Małgorzata chętnie się zamienię ;) ja na ciemny patrzeć nie mogę ;( A biały to mogę sobie jedynie powąchać ;/
u nas dziś taki skwar że zaraz zdechnę!! Pierwszy raz widzę ze mi nogi spuchły:eek:

katka sa np w DOZie
• muszle laktacyjne • Portal Dbam o Zdrowie doz.pl
możesz zamówić to mąż tylko odbierze.

tak jak myslałam przyjdzie wekend i się przypomną skurcze. 2 tyg temu miałam całą sobote takie słabsze ale regularne co 10min przez 12h. potem przeszło. tydzień temu miałam trochę słabych skurczy a potem ostre skurcze tak przez 3-4godz. potem nic a nic. dzis zaczyna sie weekend i miałam już kilka lekkich skurczy. bujam się na piłce ale to tylko mam wrażenie pobudza moje jelita bo mnie goni później do kibla. a stopy takie balerony... ale dzis porobiłam figury, ogoliłam nogi, obcięłam pazury, skórki i pomalowałam odżywka co wygląda jak bezbarwny.. więc juz troche lepiej te nogi wyglądają..

No dobra, Michalina, gdzie jesteś? Rodzisz??

Mnie dziś kilka razy konkretnie zgięło, raz aż na zegarek spojrzałam, żeby w razie czego liczyć odstęp. Może jednak mój wczorajszy maraton w czymś pomoże.

Gosia trzymaj wyrko dla mnie, może jutro się rozkręci. to na razie przepowiadające, ale pójdę dzis na spacer itd. może cos ruszy, chętnie jutro bym do was wpadła :) przy okazji oczywiście wycisnąć młodego :)

a tera ide do fryzjera :)

reklama
Do góry