reklama
Darunia- Gratuluję) Musisz być przeszczęśliwa A maluszki pewnie piękne
Makota- Oj kurcze jak cieknie to ja już bym pojechała. Trzymam kciuki i oby wszystko było dobrze:* To chyba już
Malgorzatka- Tulę:*
Jagódka- poważne plany!!
Kurczę i już nie pamiętam co miałam napisać.. Zmęczona jestem..
ja już po wizycie- opisałam ją w odpowiednim wątku.
Makota- Oj kurcze jak cieknie to ja już bym pojechała. Trzymam kciuki i oby wszystko było dobrze:* To chyba już
Malgorzatka- Tulę:*
Jagódka- poważne plany!!
Kurczę i już nie pamiętam co miałam napisać.. Zmęczona jestem..
ja już po wizycie- opisałam ją w odpowiednim wątku.
Karola nie martw się, lipcówki będą. Jest nas trochę z końcówki.
Makota nie zastanawiaj się, tylko tak jak radzą dziewczyny, dopakuj torbę i jedź sprawdź. No i oczywiście daj znać ;-)
Emily_emu no chyba najlepiej jak zadzwonisz do szpitala i zapytasz, powinni Ci spokojnie udzielić takiej informacji.
Makota nie zastanawiaj się, tylko tak jak radzą dziewczyny, dopakuj torbę i jedź sprawdź. No i oczywiście daj znać ;-)
Emily_emu no chyba najlepiej jak zadzwonisz do szpitala i zapytasz, powinni Ci spokojnie udzielić takiej informacji.
Makota- Ja bym pojechała ze względu na tą krew.. Nie myśl o tym że tam niedawno byłaś czy coś.. Najważniejszy jest Twój dzidziuś i żeby jemu tam nie działa się krzywda.. Jak jeździsz i sprawdzasz to nie że jesteś głupia(natrętna) ale dlatego że kochasz i dbasz o swoje dziecko!! Zeesztą od tamtego dnia na bank jest inna zmiana i ktoś inny Cie przyjmie..
Zreszta spokój w ciąży też jest ważny..
Zreszta spokój w ciąży też jest ważny..
Ostatnia edycja:
Lilla My
Fanka BB :)
Hej, widzę że kolejne maluszki sie urodziły podczas mojej absencji. ja dzisiaj od 3 w nocy nie spałam bo mała miała gazy (czy to już kolki?) wiec w dzien jak zasnelysmy kolo 12 to sobie tak spalysmy, do 15, potem spacer z psami, obiad, troche sprzatania i mecz.
pogratuluję Tusiaczkowi i Daruni w odpowiednim watku.
makota, ruszaj sie do szpitala.
z kilku ostatnich postow wnioskuje, ze nie macie znajomych mamusiek niedaleko siebie. pozale sie, ze mam jeszcze gorzej bo oprocz zmiany miejsca zamieszkania i zostawienia psiapsiolek, to mam blokade jezykowa
jutro postaram sie podczytac cos wiecej.
normalnie czasu coraz mniej na czytanie i pisanie, ale mysle cieplo o wszystkich lipcowych mamuskach
pogratuluję Tusiaczkowi i Daruni w odpowiednim watku.
makota, ruszaj sie do szpitala.
z kilku ostatnich postow wnioskuje, ze nie macie znajomych mamusiek niedaleko siebie. pozale sie, ze mam jeszcze gorzej bo oprocz zmiany miejsca zamieszkania i zostawienia psiapsiolek, to mam blokade jezykowa
jutro postaram sie podczytac cos wiecej.
normalnie czasu coraz mniej na czytanie i pisanie, ale mysle cieplo o wszystkich lipcowych mamuskach
emily_emu
Zobaczymy czy w ogole bede w wannie rodzic jeszcze bo moze bdzie zajeta
PS. Mam takie bolesne skurcze przepowiadajace od jakichs 2 tyg... Znaczy na poczatku byly takie srednie a teraz to paralizuja i nie moge sie ruszac... I tak co pol godziny czasem co godzine a czasem lapia mnie w nocy po dluzszej przerwie... Jak sobie pomysle ze porodowe bola bardziej to plakac mi sie chce. Pojutrze mam wizyte... Ciekawe co powie mi lekarz :/ oby stwierdzil ze moge juz rodzic bo nie wytrzymam tego bolu jeszcze 2 tyg...
PS. Mam takie bolesne skurcze przepowiadajace od jakichs 2 tyg... Znaczy na poczatku byly takie srednie a teraz to paralizuja i nie moge sie ruszac... I tak co pol godziny czasem co godzine a czasem lapia mnie w nocy po dluzszej przerwie... Jak sobie pomysle ze porodowe bola bardziej to plakac mi sie chce. Pojutrze mam wizyte... Ciekawe co powie mi lekarz :/ oby stwierdzil ze moge juz rodzic bo nie wytrzymam tego bolu jeszcze 2 tyg...
reklama
haust
Makota jedź, jedź - może to już trzymam kciuki
Karola ja pewnie będę rodzić w lipcu Chociaż nie ukrywam, że chciałabym już hihi
co do znajomości w miejscowości (ale mi się rymło ) to na spacery też jeździłam sama, większość z dzieckiem tylko do sklepu lub na podwórku przed domem. Plac zabaw okazał się zbawieniem
Karola ja pewnie będę rodzić w lipcu Chociaż nie ukrywam, że chciałabym już hihi
co do znajomości w miejscowości (ale mi się rymło ) to na spacery też jeździłam sama, większość z dzieckiem tylko do sklepu lub na podwórku przed domem. Plac zabaw okazał się zbawieniem