reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

reklama
Dziewczyny, chcialam sie tylko pochwalic, ze z lipcowych mam zrobilam sie czerwcowa :)

18 czerwca na swiat przyszly moje maluszki: Nikodem 3040 gram i 51 cm oraz Hania 2850 gram i 54 cm. Dzisiaj wrocilismy do domu.

A co do porodu to uwierzcie mi, ze porod naturalny jest o niebo lepszy niz cesarka. Przez jedno i drugie przechodzilam i mimo, iz od cesarki minal tydzien to jeszcze ledwo chodze.

Dziewczyny, chcialam sie tylko pochwalic, ze z lipcowych mam zrobilam sie czerwcowa :)

18 czerwca na swiat przyszly moje maluszki: Nikodem 3040 gram i 51 cm oraz Hania 2850 gram i 54 cm. Dzisiaj wrocilismy do domu.

A co do porodu to uwierzcie mi, ze porod naturalny jest o niebo lepszy niz cesarka. Przez jedno i drugie przechodzilam i mimo, iz od cesarki minal tydzien to jeszcze ledwo chodze.

Ogromne gratulacje! Dzieciaczki duże jak na bliźnięta no i ileż to szczęścia parkę mieć. Ojejjj cudownie ;-)

Darunia, cudownie ze masz juz dzieci po drugiej stronie brzuszka! Piekne wymiary i waga! Gratulacje ogromne! Wypoczywaj ile sie da. Trzymam kciuki zebys szybciutko doszła do siebie.

Darunia super duże dzieciaczki. Jesteście już w domku? Ja też trzymam kciuki żeby wszystko szybko się wygoiło. Jak laktacja?

Zdrzemnelam się i mi przeszła ta niestrawność. Nie do końca ale jest lepiej. Teraz placykujemy ;)

Ostatnia edycja:
Michalina chyba tylko jakieś ukryte opcje mogą się pojawić ;-)

Tusiczku super, że tak szybko poszło
Darunia, no bliźniaki pierwsza klasa.

To ja Ameryki nie odkryję, ale ja mam to samo... znajomi zostali na Śląsku, tutaj kilku znajomych z pracy, raczej na innym etapie. Sąsiadów mamy młodych, ale non stop rotacja dookoła, więc też nikogo nie znam. Mam nadzieję, że jak zacznę spacerować z wózkiem i na plac zabaw, to coś się zmieni. Za to mamy chyba w bloku jakiegoś nowego dzidziusia, bo coś mi gdzieś niekiedy cichutko płacze. No cóż... może dopadnę sąsiadkę.

reklama
Katka w sumie taka jedna babcia co upatrzyła sobie moje dziewczyny okazała się skarbem.. który ma kury, kozy, kaczki, króliki
i ostatnio.. małego jelonka (matka go porzuciła i karmią go flaszką) - także może i Tobie się trafi taka przyszywana
babcia, bo moje dziewczyny uwielbiają tam chodzić i głaskać i karmić zwierzaki :)

darunia piękne wagi i wymiary!!! DOBRA ROBOTA MAMUŚKO ! :D

Do góry