reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

hej kochane

widzę, że dzś wysyp wizyt... więc mała monis, margeritka, sestina, emk-ka, dodi i danuśka i wszystkie które pominęłam kciuki trzymam mocno @@@@
konwalianko ja czytałam na jakimś wątku porodowym czerwcówek albo majówek chyba, że takie kliknięcie oznaczało w przypadku jednej laski wstawienie główki do kanału rodnego i następnego dnia urodziła, czego ci życzę :-) o ile już chcesz...
magia jak wieści od lekarza?wiesz już coś? na pewno będziesz miała dobre informacje

czytałam że wczoraj zastanawiałyście się ile mamy maluchów po cc - no więc wszystkie jak do tej pory :-) beetka też urodziła cc - tak napisała w swoim poście, więc czekamy która pierwsza się odważy na SN ;-)

ja dziś po badaniach morfologia itd. ufff mam nadzieję, że to już ostatnie, bo umieram z głodu zawsze rano przez to ;-)

reklama
Witajcie;-) Ja chcę rodzić SN i zrobię wszystko, żeby mi się to udało i poszło w miarę sprawnie:tak:
Już się nastawiłam psychicznie na to, że bez bólu się nie obędzie..hihihi:-D

Pokoik dla małego pół na pół z siłownią? O takim rozwiązaniu nie słyszałam. Mój mąż całe szczęście wyniósł ławeczkę do ćwiczeń do siłowni, mamy jeszcze problem gdzie trzymać deskę do prasowania.. tak na marginesie ;)
W takim razie Cię rozumiem. Zobaczycie w takim razie w praniu jak to będzie, a może Tymuś nie będzie bardzo płakał w nocy tylko kwilił i mąż się nie będzie budził ;) I będzie wilk syty i owca cała :] Skoro w temacie od wczoraj cisza to może też sobie coś tam w głowie Twój mąż układa, miejmy nadzieję, że będzie to po Twojej myśli! :)

a ja zdrzemnęłam się jakies dwie godiznki a obudził mnie deszcz walący o parapet....jak kazała orchi- leżałam po pierwszym sniadanku i pachniałam;)
taka malutka beetki i też cc pippi? jej niesamowite, myślałam ze jej akcj aporodowa rokręciłąa się...
dzień dobry kochanym brzuszkom które pojawiły się jak ja poszłam na drugą drzemkę;)

Dziewczynki, pomocy!!!!
Laktator ręczny czy elektryczny?
I może od razu jakiej marki-Plisss :-)

Ja zdecydowanie polecam elektryczny. U mnie sprawdziła się MEDELA :)

Gratulacje dla Elżbietki :)

Corin, nie nakręcaj się. Już i tak jest Ci wystarczająco ciężko. Ja sobotę miałam taką 'płaczącą', do tej pory mnie głowa boli, nerwy mi już puszczają...ale za miesiąc wszystko odwróci się o 180 stopni......Z małżem na spokojnie porozmawiaj, a teściowa...no z nią to chyba nic nie da się za bardzo zrobić......Koniecznie musicie jej znaleźć jakieś zajęcie

Boże...ja to się juz chyba nie wyśpię.....W nocy się budzę i nie śpię po kilka godzin.....Marzę już o porodzie i o tym, żeby położyć się na brzuchu ;-)

U mnie dziś fantastycznie chłodno....

Ostatnia edycja:
Hej kochane ;-) byłam stanąć w kolejce do lekarza jestem tylko 13;-) oby ta 13 nie przyniosła pecha. U mnie tez pogoda pod psem no i bardzo dobrze!! ufff.
Zaraz biore sie za pranie i sprzątanie musze sie rozruszać bo ostatnio tak mnie krok naiwaniał ze nie mogłam na fotel wejsc:sorry2: Za wszystkie wizyty oczywiście trzymam kciukasy .A Wy trzymajcie za moją:cool2:

reklama
Hej.
Ale się dziś wyspałam :-)
corin fajnie że pozostałaś jednak w domu i wszystko się wyciszyło ;-)

gocha ja mam tommy tippe ale też nie testowany, przy córeczce nie miałam i to był mega błąd - musiałam ręcznie ehh.

foczusia :-) witaj kochana dawno cię nie było, myślałam niedawno o tobie, chyba ściągłam cię telepatycznie :-)

Dzis też mam wizytkę u ginka i dowiem się terminu CC :-)

Do góry