Wisienka właśnie się pocieszam tym, że będzie łatwiej... a o tym czym się zajmuję nie lubię w internecie pisać Mi będzie ciężko psychicznie bo będę strasznie tęsknić ale za to mąż to dopiero będzie miał przechlapane
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej, napisałam na priv.Hej Ptysie ja jestem po wizycie .... tutaj wywiad " Ciaza zywa pojedyncza polozenie plodu zmienne . Mozg i twarzoczaszkaprawidlowe. Warga gorna widoczna o zachowanej ciaglosci . Struktury mozgu syetryczne . Prawidlowy zarys czaszki kregoslupa i konczyn plodu . Serce zlokalizowane w klatce piersiowej czterojamowe koniuszek po stronie zoladka czynnosc serca 146 / minute Prwidlowe odejscie i skrzyzowanie naczyn srodpiersiu prawidlowy zarys pepowiny . W jamie brzusznej widoczny zoladek ponizej kopuly przepony nerki i pecherz moczowy prawdilowej wielkosci . Lozysko na scianie przedniej 1stopien dojrzalosci prawdilowa objetnosc plynu owodniowego . Badanie przez pochwe dlugosc szyjki 41,9 mm kanal zamkniety