reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2025 ☀️

reklama
Zerkniecie? To znaczy, że ten wirus jest u mnie teraz aktywny? Dobrze rozumiem?

Załączniki

• Screenshot_20241203-163524.png
    Screenshot_20241203-163524.png
    38,7 KB · Wyświetleń: 52
Musisz zrobić awidnosc. A w jakim laboratorium robiłaś? Często np tych alab diagnostyka itp wychodzą zakłamane wyniki bo oni maja kiepskiej jakości odczynniki. Najlepiej zrobić badania w jakieś przychodni przyszpitalnej albo w ogóle w szpitalu zakaźnym

Idź do punktu pobrań przy szpitalu, jak się da to szpitalu mającym oddział chorób zakaźnych. Powtórz to badanie cmv igg i igm- awidnosc

Tu masz jakby coś grupę- polecone przez osobę która w ciąży była w takiej sytuacji jak Ty w tej chwili

A w poprzednich ciążach jak było u Ciebie z wynikami cmv?

IMG_9378.png
IMG_9377.jpeg
IMG_9376.jpeg

mi się jutro udało zdobyć wizytę więc idę, posiew z pochwy wyszedł mi pozytywny a lekarka napisała tylko ,, do omówienia” robiłam bo mam taką dziwną wydzielinę czasem ale bez innych objawów i jestem ciekawa czy da mi jakieś leki na to

reklama
Do góry