Sylwkachmiel997
Fanka BB :)
Ja też już robiłam miesiąc temu. Teraz będę robić tylko hiv, różyczkę i jeszcze jakąś jedną rzeczRobilyscie badanie na cytomegalie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też już robiłam miesiąc temu. Teraz będę robić tylko hiv, różyczkę i jeszcze jakąś jedną rzeczRobilyscie badanie na cytomegalie?
Tyle chat gpt mowi na ten temat.Zerkniecie? To znaczy, że ten wirus jest u mnie teraz aktywny? Dobrze rozumiem?
Ja tak miałam do 9+0. Potem minęło, zatem jest nadziejaDziewczyny też macie tak że jesteście głodne ale wam nie dobrze i tak "ciężko na żoładku" ? Powiedzcie ze to przyjedzie..
I mega mi zimnoJa tak miałam do 9+0. Potem minęło, zatem jest nadzieja
Musisz zrobić awidnosc. A w jakim laboratorium robiłaś? Często np tych alab diagnostyka itp wychodzą zakłamane wyniki bo oni maja kiepskiej jakości odczynniki. Najlepiej zrobić badania w jakieś przychodni przyszpitalnej albo w ogóle w szpitalu zakaźnymZerkniecie? To znaczy, że ten wirus jest u mnie teraz aktywny? Dobrze rozumiem?
Idź do punktu pobrań przy szpitalu, jak się da to szpitalu mającym oddział chorób zakaźnych. Powtórz to badanie cmv igg i igm- awidnoscZerkniecie? To znaczy, że ten wirus jest u mnie teraz aktywny? Dobrze rozumiem?
Ja planuję kupić mustela. Oczywiście nie w rossmannie bo się nie opłaca tylko przez internetpytanie z innej beczki - jaki krem stosujecie / macie zamiar stosować na rozstępy ?jakieś polecanki ?