amusedxxx
Fanka BB :)
Przejdzie, w najgorszym wypadku za jakieś 9mscDziewczyny też macie tak że jesteście głodne ale wam nie dobrze i tak "ciężko na żoładku" ? Powiedzcie ze to przyjedzie..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przejdzie, w najgorszym wypadku za jakieś 9mscDziewczyny też macie tak że jesteście głodne ale wam nie dobrze i tak "ciężko na żoładku" ? Powiedzcie ze to przyjedzie..
ja za swoje zapłaciłam 160zł ale mam całkiem inne niż wy.. moje się nazywają bonjestaChyba popyt na tabletki na mdłości się zwiększył bo ostatnio płaciłam 80 zł a dziś 99,99 za opakowanie
Jak ktoś bierze 4 dziennie to masakra
Pewnie zalezy na kogo. Ja sobie o tym dopiero dzisiaj przypomnialam, a mam z poprzedniej ciazy. Pomoglo na nudnosci i zawroty glowy po okolo 30 min, poszlam spac i czuje sie jak nowonarodzona Zobacze jak bedzie jutro albo i dzis tylko pozniej, bo ostatnio nudnosci trzymaly mnie przez caly dzien nie tylko rano.To działa?
Bonjesta ma podwojna dawke substancji czynnych 20+20mg, stad cena.ja za swoje zapłaciłam 160zł ale mam całkiem inne niż wy.. moje się nazywają bonjesta
Tak, razem z pierwszymi badaniami, ja mam przeciwciała to znaczy ze kiedyś przeszłam.Robilyscie badanie na cytomegalie?
Nie pocieszaszPrzejdzie, w najgorszym wypadku za jakieś 9msc
Ja chyba też, było to na 1 badaniach z tymi kilami,hiv itpRobilyscie badanie na cytomegalie?
Tak- we wrześniu przed transferem w klinice i dzisiaj znowu- lekarz wpisał na skierowaniuRobilyscie badanie na cytomegalie?
Mi nie pomaga a pije ze trzy dziennieHejo wczoraj byłam na 1szym usg serduszko bije czyli potwierdzam 20lipca ja od paru dni -czuje się słabo - włączyły się poranne mdłości - ale polecam herbatę i świeżo skrojony imbir - naprawdę daje radę ja ciążę prowadzę w Holandii - może są tu jakieś mamy które również tu urodzą ?