reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2025 ☀️

reklama
Pewnie zalezy na kogo. Ja sobie o tym dopiero dzisiaj przypomnialam, a mam z poprzedniej ciazy. Pomoglo na nudnosci i zawroty glowy po okolo 30 min, poszlam spac i czuje sie jak nowonarodzona 😃 Zobacze jak bedzie jutro albo i dzis tylko pozniej, bo ostatnio nudnosci trzymaly mnie przez caly dzien nie tylko rano.

Hejo :) wczoraj byłam na 1szym usg :) serduszko bije :) czyli potwierdzam 20lipca :) ja od paru dni -czuje się słabo - włączyły się poranne mdłości - ale polecam herbatę i świeżo skrojony imbir - naprawdę daje radę :) ja ciążę prowadzę w Holandii - może są tu jakieś mamy które również tu urodzą ;)?

reklama
Hejo :) wczoraj byłam na 1szym usg :) serduszko bije :) czyli potwierdzam 20lipca :) ja od paru dni -czuje się słabo - włączyły się poranne mdłości - ale polecam herbatę i świeżo skrojony imbir - naprawdę daje radę :) ja ciążę prowadzę w Holandii - może są tu jakieś mamy które również tu urodzą ;)?
Mi nie pomaga a pije ze trzy dziennie 😀

Do góry