ja za swoje zapłaciłam 160zł ale mam całkiem inne niż wy.. moje się nazywają bonjestaChyba popyt na tabletki na mdłości się zwiększył bo ostatnio płaciłam 80 zł a dziś 99,99 za opakowanie
Jak ktoś bierze 4 dziennie to masakra
reklama
stillgrey213
Fanka BB :)
Pewnie zalezy na kogo. Ja sobie o tym dopiero dzisiaj przypomnialam, a mam z poprzedniej ciazy. Pomoglo na nudnosci i zawroty glowy po okolo 30 min, poszlam spac i czuje sie jak nowonarodzona Zobacze jak bedzie jutro albo i dzis tylko pozniej, bo ostatnio nudnosci trzymaly mnie przez caly dzien nie tylko rano.To działa?
stillgrey213
Bonjesta ma podwojna dawke substancji czynnych 20+20mg, stad cena.ja za swoje zapłaciłam 160zł ale mam całkiem inne niż wy.. moje się nazywają bonjesta
Sosna108
Tak, razem z pierwszymi badaniami, ja mam przeciwciała to znaczy ze kiedyś przeszłam.Robilyscie badanie na cytomegalie?
Nie pocieszaszPrzejdzie, w najgorszym wypadku za jakieś 9msc
Karolinaa11
Początkująca w BB
Hejo wczoraj byłam na 1szym usg serduszko bije czyli potwierdzam 20lipca ja od paru dni -czuje się słabo - włączyły się poranne mdłości - ale polecam herbatę i świeżo skrojony imbir - naprawdę daje radę ja ciążę prowadzę w Holandii - może są tu jakieś mamy które również tu urodzą ?
Devin
Moderator
Ja chyba też, było to na 1 badaniach z tymi kilami,hiv itpRobilyscie badanie na cytomegalie?
JestemA
Tak- we wrześniu przed transferem w klinice i dzisiaj znowu- lekarz wpisał na skierowaniuRobilyscie badanie na cytomegalie?
Devin
Moderator
Mi nie pomaga a pije ze trzy dziennieHejo wczoraj byłam na 1szym usg serduszko bije czyli potwierdzam 20lipca ja od paru dni -czuje się słabo - włączyły się poranne mdłości - ale polecam herbatę i świeżo skrojony imbir - naprawdę daje radę ja ciążę prowadzę w Holandii - może są tu jakieś mamy które również tu urodzą ?
reklama
Sylwkachmiel997
Ja też już robiłam miesiąc temu. Teraz będę robić tylko hiv, różyczkę i jeszcze jakąś jedną rzeczRobilyscie badanie na cytomegalie?
Podziel się: