reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

a ja zdrzemnęłam się jakies dwie godiznki a obudził mnie deszcz walący o parapet....jak kazała orchi- leżałam po pierwszym sniadanku i pachniałam;)
taka malutka beetki i też cc pippi? jej niesamowite, myślałam ze jej akcj aporodowa rokręciłąa się...
dzień dobry kochanym brzuszkom które pojawiły się jak ja poszłam na drugą drzemkę;)

podobno często wcześniaki trzeba wyciągnąć przez cc nawet jak się pchają tradycyjną drogą, bo mają zbyt miękką główkę i przepychanie nie jest dla nich wskazane... tak nam położna mówiła w SR

to ja cię teraz zmienię na drzemce, bo same mi się oczy zamykają :-)

a nie wiecie co z oszqurde??? ona chyba miała termin jako jedna z pierwszych i coś dawno się nie odzywa... może też już urodziła?

Ostatnia edycja:
reklama
ja właśnie przed chwilą kupiłam używany laktator tt, miałam niby po porodzie, ale za te pieniądze najwyżej poleży :)

malamii, no sama widzisz kiepsko by to wyglądało w tym pokoiku.. a problem z deską to i ja mam, póki co prasuje właśnie w pokoju małego, który obecnie pełni szereg funkcji..składzika, pokoju, dodatkowej sypialni, siłowni, prasowni, suszarni i jeszcze coś by się znalazło:)

ja też trzymam kciuki za wizyty:)

Hej Kochane :-) ja dopiero wstałam jakieś 15 min temu :-D dziś moje znajoma urodziła synusia przez CC 4100g :-D jem śniadanko i biorę się za porządne porządki :-D Buziaki dla wszystkich Brzucholków :* miłego dnia :* będę później:-)

konwalianka u nas w składzik przekształcił się teraz niestety salom... Nie wygląda to ciekawie. Zrobił się po prostu bałagan ale w tej chwili nie mamy gdzie trzymac tego wszystkiego. Dodatkowo cały czas się cos doprasowuje więc deska rozłozona. Suszarka z pranie zresztą tez bo na balkonie nie wszystko sie mieści. Z pokoju małej wywaliłam jednak wszystko co niepotrzebne bo on taki malusi, ze nie ma i tak już gdzie się ruszyc jak stoi regał, komoda, kołyska i nasze spanie

Zrobiłam sobie herbatke z liści malin ale mam zgagę od samego patrzenie na nia:eek:

Cześć Kochane
Pippi Kochana dziękuję za pamięć. Dziś mogą być wyniki (nie wiadomo czy się wyrobią w tej stacji krwiodawstwa).
Corin tulę ***
Konwalianko cieszę się, że masz lepszy nastrój:-)
Gocha ja używałam elektrycznej Medeli (jak Kkasiulka) i jest super

Jestem już na maksa chora. Dostałam antybiotyk, ale na razie jakoś z nim zwlekam. Dziś może do mnie zadzwonią z tymi wynikami, a na 20.20 mam do mojego ginka, więc może dowiem się co dalej. Czy czekamy czy wywołujemy.
Muszę dziś zrobić sobie dolną fryzurę:-) i umyć nogi jak Dodi;-)

I wczoraj chyba przez te stresy miałam cały dzień skurcze (nieregularne), przy nich wyciekały mi dziwne upławy - to różowe to żółte. Rano się uspokoiło. Dziś powiem ginowi.

Jakoś się ogarnęłam, bo przecież muszę być dzielna dla moich dzieci i męża:tak: No i malowanie w nowym mieszkaniu skończone. W sypialni stoi już łóżeczko:-) Teraz pewnie tydzień przeprowadzki. A potem meble do kuchni i szafa wnękowa. Jakoś damy radę.

Margeritka, trzymamy kciukasy

Wisienka, witaj. Ja mam w salonie w kacie kilka kartonow z rzeczami dla malego, ktorych jeszcze nie zlozylismy. Kolyska, wozek, lezaczek... Zgaga nie przeszla jeszcze? Naprawde dalaby Ci ta jedza juz spokoj

Magia, szczerze podziwiam za chec przeprowadzki na samej koncowce. Oby wszystko poszlo gladko! Daj znac co gin powie

Ostatnia edycja:
reklama
Ja tez musialam sie przeprowadzic z Lux do PL, ale na szczescie mieszkanko w KR mielismy urzadzone, a z Lux nie przewozilam w ogole mebli (sprzedalam za grosze). A i tak byla to straszna operacja! Ledwo moglam sie ruszac przy zagrozonej ciazy przeciez

Mam nadzieje ze pojdzie Wam to sprawnie

Do góry