reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

konwalianka czyli moze cos na rzeczy i jest:) a ja idę jeszcze polezę i wiadomosci poogladam, pewnie kimnęz godzinkę. do zaklikanka

reklama
no sesti, orchi.. nic się później nie wydarzyło, więc albo to to co piszecie, albo mi się kości w miednicy przestawiają (hehe, oby nie za bardzo:-D), no chce w końcu wstawić łóżeczko do sypialni, bo nie zostawię tego na czas pobytu w szpitalu, bo pewnie tylko bym się po powrocie zdenerwowała ;-) zresztą mój P i tak coś kombinuje widzę i teraz nagle nie podoba mu się ten pomysł, dlatego muszę mieć wszystko pod kontrolą :) hehe

witam
corin fajnie że jesteś w domku . Ewunia ma jeszcze czas. a ja zapomniałam o laktatorze i nie spakowałam :confused:....uff już dopakowany
elżbietka nam zrobiła niespodziankę nie ma co :-D
konwalianka u nas też deszczowo a chłód by wystarczył :tak:
kociatka odpoczywaj ja też miałam jakąs dziwną noc
danusia nie mów hop .... objawów nie ma a tu dziś się okaże że :-D:-D:-D:-D:-Dudanej wizyty życzę i czekamy na info
orchi ja nie miałam też ktg :confused:zazdroszczę wizyty rodziców . moja mama będzie dopiero 30.06 jak my bedziemy powoli wychodzic :-(
gocha no właśnie czekamy na jakiś informację jak mały itd.
malamonis grtauluję napisanej parcy podyplomowej to teraz już na spokojnie można odpocząc
dodi to już nie masz wyjścia codziennie musisz myc nogi :-D:-D:-D:-D:-D:-D
em ka trzymam kciuki za badanie usg?dziś ?odezwij się jak będziesz po o ile trafiłam
margerita &&&&&& za wizytę i pisz szybko jaki termin ustalicie ;-);-)
magia hop hop jak dziś samopoczucie ...?mam nadziejeę że lepiej czekam na info po doktorach

TRZYMAM KCIUKI ZA WSZYTSKIE WIZYTUJĄCE ...o TAKIE &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
hej brzochole :*

ja juz od 7 nie spie, taka jestem przejeta tym usg na ktore czekalam 3 miechy :-D
MADZIK dziekuje za pamiec i kciukasy :*

wczoraj sie wybawilam za wszystkie czasy az mi pozniej schizy weszly ze moze mi sie porod zaczac wczesniej :-D oby nie, tak jeszcze z 2 tyg minimum :-p
bylismy ze znajomymi na basenie, wypluskalam sie za wszystkie czasy, moj D po raz pierwszy od X zasow nie czul grawitacji i mogl mnie ponosic na raczkach (w basenie oczywiscie :-D ) pogralam sobie chwilke w siatkowke i przez ta chwilke mimo kremu z filtrem niezle mnie slonko zjaralo, na szczescie dzisiaj juz skora jest brazowa :-D
czuje sie extra , jak nigdy!! gdyby nie brzuch to zaszalalabym z pilka no ale jednak trzeba uwazac ..

siedze jak na szpilach.. jeszcze 45 min i ide sie ubierac bo na 10 mam USG, nie czekajcie na mnie bo mozliwe ze bede dopiero wieczorkiem, idziemy popytac sie o mieszkania z moim a pozniej chyba bezposrednio na basen, wiec nie wiem ile nam to zajmie.
Mam sporo do nadrobienia ze wczoraj, zdazylam przeczytac ze elzbietka urodzila dziewczynke, i wlasnie po tym sie zeschizowalam bo pamietam ze ona na weselu byla i sobie wszylam ze po tej grze w pile tez urodze :-D

Dodi nie myj nóg , kup sobie skarpetki, tak jak ja;-) Ja idę na wesele w piątek i zobaczymy, czy w moim przypadku też zadziała Muszę jeszcze kupić kosmetyki do szpitala i koniec pakowania. Wczoraj przygotowałam ostatnie rzeczy. mam taka duża torbę, że ubranka małe tez się zmieściły od razu, rożek też się zmieści :-) Lecę załatwiać sprawy, muszę kupić kocioł zasypowy dziś .Po ubrankach i pieluchach miła odmiana ;-) AAAAAAAA podłoge betonową mam śliczną i równą aż miło. Z przyczyn finansowych taka pozostanie co najmniej przez rok. Ale na szczęście dzięki podłogówce będzie cieplutka :-)

Corin wlasnie oczytalam ze mialas jakies skurczybyki :< jak sie czujesz kochana? tesciowa zostaw na boku i w ogole na nia uwagi nie zwracaj bo bez sensu sie jest stresowac przed samym porodem ;/ A Malza do porzadku doprowadz , niech sobie zda sprawe z powagi sytuacji :*

moj kategorycznie dostaje zakaz upijania sie od dzis, ja niby sie swietnie czuje, nie mam innych skurczy tylko te BH a i tak nigdy nie wiadomo kiedy sie moze zaczac, a ja z pijanym na sale nie wejde, a jego nieobecnosc jeszcze bardziej by mnie wkur*rzyla!!!
bo ja takich rarytasow nie mam ze sobie moge wypic slodkie winko, chocby dla smaku, niech oni tez sie poswieca i przydadza do czegos!!!
Corin dla pocieszenia powiem ci ze moja tesciowa tez ma takie zagrywki, ktore niby nic nie znacza a wkurzaja mnie jak nie wiem co typu: wczoraj przychodze z basenu z D po calym dniu do domu, a nad lozeczkiem powieszony mis, tzn przypiety pinezka a w lozeczku misie ktorych ja nie wkladalam. SIe juz zdenerwowalam bo nawet mi przestawia rzeczy w lozeczku mojego dziecka. Dlatego mowie, niby nic a tak potrafi wkurzyc, bo jesli bylby to jeden raz to ok, nic sie nie dzieje, ale ona robi to nagminnie, wiec rozumiem powage sytuacji kochana :* glowa do gory :*

Witajcie mamuski kochane i babelki

ja to przezyłam w nocy szok pierwszy raz dopadły mnie jakies bóle które nie dały spac bołało bardzo mocno przez ok 3 godziny z przerwami juz myslałam ze cos sie zaczyna jednak o 6 przeszło i padłam jak pies pluto , a najgorze ze zostałam sama w domu córka o 3 w nocy pojecjała do kielc do pracy , Misiek na delegacji , myslałam ze bede dzwonic po mame zeby przyjechała ale nie panikowałam wszystko ustało i spokój

Corin ty bidulko tez sie nastresowałas wczoraj a potem sie musiałas meczyc dobrze jednak ze wszystko przeszło
Orchidea ty jestes w skowronkach ze rodzice przyjada ja tez bym była
konwalianka , no maluszek tez daje ci popalic i taki nie zdecydowany ,

emka , sestina , madzia mailuj , witajcie

Witam z rańca.. widze nocka chyba spokojna była, żadna się nie rozpakowała:)

Ja byłam na targu, kupiłam groszek i czereśnie, znowu mnie rozedmie:) a groszku kupiłam prawie kilogram moge sie podzielić haha

Swieże bułeczki jem i mleczko sobie popijam (aż dziwne bo nie lubię mleka tak samego pić)

Dziś wizyta..nie moge się doczekać, może mi juz powie, że cos tam sie rozluźniło hehe

Ide poczytać:)

MADZIA, mailuj, nogi umyję i założę skarpetki:) żeby było sprawiedliwie hahah

Mnie ciągle sie zdaje, że słysze jakieś klikniecia tam w środku:) wiecie co, ja juz tak czekam na to, żeby sie cos zaczęło, że normalnie zwariuję, co mnie zaboli, to zaraz myślę, że to TO:)

Ostatnia edycja:
Hej Dziewczyny!

Wy o tych skurczach piszecie, których ja do tej pory nie mam, że jak tylko cos mnie zakłuje to się zastanawiam, czy to to, czy nie..... :) ale chyba nie....

trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty&&&&&

Dodi, Ty znowu o tym groszku, a u mnie na bazarku nie ma.... :( i wogóle nie wiem, czy dziś mi się chce wychodzić - co prawda powinnam korzytać, bo wreszcie mogę, ale pogoda nie zachęca..... :(

dziś spakuję torby - choć nie wybieram się do szpitala przed 7 lipca.....

reklama
balkan, u mnie na każdym straganie:)
Nie martw się, ja tez nie mam zadnych skurczy, a jak juz bym takie miała, to zaraz bym myslała, że to już się zaczęło:):) nie wiem jak tu kobietki wytrzymują z tymi skurczami tak na spokojnie:)

U mnie sie nieźle zachmurzyło jak szłam z małą do przedszkola, ale teraz troszkę słonko nawet wyszło..niestety chłodno:)

A z tym groszkiem to jest tak...zjeść fajnie, ale potem takie nadymanie mnie bierze, że normalnie szok:) rewolucja normalnie:)

Do góry