reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

hej kochane

widzę, że dzś wysyp wizyt... więc mała monis, margeritka, sestina, emk-ka, dodi i danuśka i wszystkie które pominęłam kciuki trzymam mocno @@@@
konwalianko ja czytałam na jakimś wątku porodowym czerwcówek albo majówek chyba, że takie kliknięcie oznaczało w przypadku jednej laski wstawienie główki do kanału rodnego i następnego dnia urodziła, czego ci życzę :-) o ile już chcesz...
magia jak wieści od lekarza?wiesz już coś? na pewno będziesz miała dobre informacje

czytałam że wczoraj zastanawiałyście się ile mamy maluchów po cc - no więc wszystkie jak do tej pory :-) beetka też urodziła cc - tak napisała w swoim poście, więc czekamy która pierwsza się odważy na SN ;-)

ja dziś po badaniach morfologia itd. ufff mam nadzieję, że to już ostatnie, bo umieram z głodu zawsze rano przez to ;-)

reklama
Witajcie;-) Ja chcę rodzić SN i zrobię wszystko, żeby mi się to udało i poszło w miarę sprawnie:tak:
Już się nastawiłam psychicznie na to, że bez bólu się nie obędzie..hihihi:-D

Pokoik dla małego pół na pół z siłownią? O takim rozwiązaniu nie słyszałam. Mój mąż całe szczęście wyniósł ławeczkę do ćwiczeń do siłowni, mamy jeszcze problem gdzie trzymać deskę do prasowania.. tak na marginesie ;)
W takim razie Cię rozumiem. Zobaczycie w takim razie w praniu jak to będzie, a może Tymuś nie będzie bardzo płakał w nocy tylko kwilił i mąż się nie będzie budził ;) I będzie wilk syty i owca cała :] Skoro w temacie od wczoraj cisza to może też sobie coś tam w głowie Twój mąż układa, miejmy nadzieję, że będzie to po Twojej myśli! :)

a ja zdrzemnęłam się jakies dwie godiznki a obudził mnie deszcz walący o parapet....jak kazała orchi- leżałam po pierwszym sniadanku i pachniałam;)
taka malutka beetki i też cc pippi? jej niesamowite, myślałam ze jej akcj aporodowa rokręciłąa się...
dzień dobry kochanym brzuszkom które pojawiły się jak ja poszłam na drugą drzemkę;)

Dziewczynki, pomocy!!!!
Laktator ręczny czy elektryczny?
I może od razu jakiej marki-Plisss :-)

Ja zdecydowanie polecam elektryczny. U mnie sprawdziła się MEDELA :)

Gratulacje dla Elżbietki :)

Corin, nie nakręcaj się. Już i tak jest Ci wystarczająco ciężko. Ja sobotę miałam taką 'płaczącą', do tej pory mnie głowa boli, nerwy mi już puszczają...ale za miesiąc wszystko odwróci się o 180 stopni......Z małżem na spokojnie porozmawiaj, a teściowa...no z nią to chyba nic nie da się za bardzo zrobić......Koniecznie musicie jej znaleźć jakieś zajęcie

Boże...ja to się juz chyba nie wyśpię.....W nocy się budzę i nie śpię po kilka godzin.....Marzę już o porodzie i o tym, żeby położyć się na brzuchu ;-)

U mnie dziś fantastycznie chłodno....

Ostatnia edycja:
Hej kochane ;-) byłam stanąć w kolejce do lekarza jestem tylko 13;-) oby ta 13 nie przyniosła pecha. U mnie tez pogoda pod psem no i bardzo dobrze!! ufff.
Zaraz biore sie za pranie i sprzątanie musze sie rozruszać bo ostatnio tak mnie krok naiwaniał ze nie mogłam na fotel wejsc:sorry2: Za wszystkie wizyty oczywiście trzymam kciukasy .A Wy trzymajcie za moją:cool2:

reklama
Hej.
Ale się dziś wyspałam :-)
corin fajnie że pozostałaś jednak w domu i wszystko się wyciszyło ;-)

gocha ja mam tommy tippe ale też nie testowany, przy córeczce nie miałam i to był mega błąd - musiałam ręcznie ehh.

foczusia :-) witaj kochana dawno cię nie było, myślałam niedawno o tobie, chyba ściągłam cię telepatycznie :-)

Dzis też mam wizytkę u ginka i dowiem się terminu CC :-)

Do góry