reklama
Wydrussia to tak jak ja ;-)
Na szczęście to już jutro...po godzinie 9 może już wszystko będę wiedziała:-) Oby...bo codziennie mam sny na temat płci Naszego Didusia;-)
I zawsze jest to chłopiec...oby się sprawdziło i wszystko było dobrze;-)
Na szczęście to już jutro...po godzinie 9 może już wszystko będę wiedziała:-) Oby...bo codziennie mam sny na temat płci Naszego Didusia;-)
I zawsze jest to chłopiec...oby się sprawdziło i wszystko było dobrze;-)
wydrussia91
Mamusi Serduszko:*
Ja tylko po porade ale może też mnie zbada ja niestety na 18
Orchidea ja tak dzisiaj bo to pierwsza wizyta u niego i stresik :-)
Orchidea ja tak dzisiaj bo to pierwsza wizyta u niego i stresik :-)
wydrussia91
Mamusi Serduszko:*
Orchidea dziękujemy:* oby było ok
balkan
Fanka BB :)
oj u mnie też płynie czas od wizyty do wizyty....
Wydrusia, nastaw się, że będzie dobrze i że lekarz okaże się prawdziwym profesjonalistą, to może będziesz się mniej denerwować....
Wydrusia, nastaw się, że będzie dobrze i że lekarz okaże się prawdziwym profesjonalistą, to może będziesz się mniej denerwować....
Będzie na 10000% ok zobaczysz wczoraj pokazałam na gg koleżance linki jaką pościel wybralismy i wogóle to wszystko stwierdziła,że za jasne ona by coś z czarnym kupiła,bo sie będzie szybko brudziło a to co ja pralki nie mam kuźwa a bez przesady,że pościel maluszka będzie po 3ech dniach brudna później stwierdziła,że dlaczego nie czekam na poznanie płci i wtedy bym wybrała róż albo błękit a my nie chcemy tych różów i błękitów bo obojgu nam nie pasuje,żeby tylko takie ubranka dzidzia miałą czy wyposażenie do łóżeczka echh
Dziewczyneczki a Wam tez lekarz po połowie ciąży zaproponował częstsze wizyty??:-)
Ja chodziłam zawsze raz w miesiącu, bo tak chciał gincio A mi się nic nie działo od samego początku, więc przystałam na tą propozycję, ale ostatnio powiedział, żebym tak co 2-3 tygodnie przychodziła sprawdzać czy wszystko jest w porządku;-) Niby bezpodstawnie, ale podejrzany typ ten dr Gincio..hahaha
Ja chodziłam zawsze raz w miesiącu, bo tak chciał gincio A mi się nic nie działo od samego początku, więc przystałam na tą propozycję, ale ostatnio powiedział, żebym tak co 2-3 tygodnie przychodziła sprawdzać czy wszystko jest w porządku;-) Niby bezpodstawnie, ale podejrzany typ ten dr Gincio..hahaha
reklama
balkan
Fanka BB :)
Orchdea, koleżanki się zawsze najlepiej znają, a najlepiej te bezdzietne.... wyobrażam sobie czarną pościel dla dziecka, sama taką mam, ale na czarne prześcieradło się nie zdecydowałam.... dla mnie też róże i błekity to nie moja bajka, ale czarny....
Foczusia, ja słyszałam, że co 2 tyg to do gina trzeba chodzić pod sam koniec ciązy, albo jak się coś dzieje....
Foczusia, ja słyszałam, że co 2 tyg to do gina trzeba chodzić pod sam koniec ciązy, albo jak się coś dzieje....