reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

A wiecie co mis ie dziś sniło...przed samym przebudzeniem już...
szłam osiedlem, w zimie, chyba z kuzynami moimi.. i dzieci tam jakieś też chodziły.. i szły dwa lisy, takie chude, z zabandażowanym jednym uchem i szalikiem w paski na szyi!!! i jak sie pytam kuzyna, czy te dzieci się tak nie boją chodzić tu, jak te lisy są... a on mówi, że one nie gryza..i w tym momencie mnie ten jeden ugryzł w kostke i nie chciał puścić..coraz mocniej zaciskał zęby a ja płakałam, żeby go ode mnie wzięli.. i wtedy się obudziłam i mialam całą sztywną nogę:):)

Mówię wam, co za sny..... liski z bandażem i w szalikach..ja chyba do psychologa się umówię :-D;-)

reklama
Dobry wieczor Brzuchatki!
Ja tak na szybciutko (dzis zalatana, jutro poczytam zaleglosci dzisiejsze!!!).
Jutro na 9:40 mam badanie polowkowe, trzymajcie kciuki prosze....!

Lece spac, choc pewnie nie zasne za szybko! Pa!

hanami, to powodzenia... kciuków pewnie nie utrzymam bo na pewno będę jeszcze spała... ale i tak będę kibicować.. jak wstanę to juz pewnie będziesz z powrotem z wieściami:):)

Już się trochę uspokoiłam ale taka byłam zdenerwowana tą kobieta i pokoleniem, których nie mogłam znaleźć że aż sie trzęsłam
Taki bubel a potrafi tak zdenerwować

Dzień doberek dziewczyny i bąbelki kochane :*:*:* przespałam całą noc,cos tam mi się sniło,ale nie pamiętam co ;-) tak rozmawiałam z moim T wieczorkiem,że może przez tego dentystę tak się czułam,,,wizyta minęla super ale skutki mogły wyjść wieczorkiem :baffled: sama już nie wiem,nieważne było minęło i mam nadzieję,że już się nie powtórzy :eek:
Poczytałam co tam skrobałyście wczoraj... marzenka no ja pije duzo soków z grejpfruta i zawsze miałam cisnienie dobre nawet teraz w ciąży dopiero wczoraj 1szy raz mi sie tak zdarzyło
dodi masz rację,dzidziulki wyjdą kiedy zechcą(oby tylko nie za wcześnie)

Witam!
A myślałam, że będę pierwsza, to orchidea mnie wyprzedziła jak nadrabiałam wczorajsze posty.
iwonus ja jestem wierną fanką M jak miłość:-):zawstydzona/y:
wisienka oglądałam Projekt dziecko kiedyś. Straszny chłam, nudne jak flaki z olejem:tak:
nil a w necie tych znaczeń nie znajdziesz? Podobno to skarbnica wiedzy...
Miłego i słonecznego dzionka wszystkim życzę:happy:

No właśnie, a ja dziś wyjątkowo nie śpię od 6.30. Obudziłam się z bólem krzyża i nóg. Strasznie mnie "ciągnęły". Takie głupie uczucie, ma to nawet swoją nazwę, syndrom ruchliwych nóg, i lekarstwa na to nie ma. Męczy mnie to dość często i wkurza okropnie!!!:crazy:

Ostatnia edycja:
martuś no to współczuję,bo napewno to miłe uczucie nie jest ... no ja nie śpie odkąd mąż wstał do pracy czyli od 5.20,bo zasnąc coś nie mogłam tłukłam sie z boku na bok...

Cześć Dziewczyny!

oj ja dziś odespałam wczorajszą noc.... coś mi się śniło, ale nie pamiętam co....

Marta, mnie tak nogi ciągną zazwyczaj wieczorem, co jest nieuchronnym sygnałem, że muszę iść spać....

A dziś zapowiada się kolejny śliczny dzień na spacery, a za tydzień mam połówkowe - nie mogę się doczekać....

reklama
Do góry