reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Eeeee tam, orchidea, nie przejmuj sie gadaniem kolezanki. My mamy teraz czarna spacerowke i w lecie bardzo szybko sie kurzyla...:baffled: A posciel mamy zolta w kaczuszki i kremowa z brzoskwiniowymi wstawkami:-p Jakos do mnie nie przemawia ten rozowo-niebieski szal...:-p Za to uwielbiam malenstwa ubrane na zolto, zielono i kremowo!:-D

No Majluj, faktycznie niezly mialas sen:szok: Mi sie dzis snilo, ze wyskubalam sobie brew z jednej strony tak, ze zostala mi cieniusienka linia i musialam uzywac kredki:-D

Hanami, kciuki zacisniete!

Pisalam Wam ostatnio, ze moj Adas choruje, no i oczywiscie podlapalam od Niego.:-( Od piatku jestem na antybiotyku. Wczoraj wyladowalam u lekarza, bo mialam takie silne ataki kaszlu, ze brzusio mi bardzo twardnial. Pan doktor kazal nadal lykac antyb. i o dziwo wyslal mnie do szpitala na usg. A na kaszel stwierdzil, ze to czesc infekcji i nic na to nie poradzimy.:baffled: Na szczescie Fifi ma sie swietnie, brykal jak szalony:-) A na kaszel pije Stodal i zrobilam sobie syrop z cebuli (malemu tez wciskam.;-)), dorzucilam do tego jeszcze wapno z wit. C i czosnek i juz jest o niebo lepiej.:-)

Nie wiem jak Wy, ale ogromnie sie ciesze, ze juz marzec, bo luty jakis dla nas pechowy - caly miesiac chorowalismy na zmiane, duzo rzeczy sie zepsulo i poplynelismy z kaska, ze hoho. Nawet wczoraj przyszedl rachunek za tel. nie na standardowe 20 funtow, a na 200, bo przy przeprowadzce ustawili nam standardowy pakiet, a nie nasz wczesniejszy, o czym dowiedzielismy sie dopiero wczoraj.:wściekła/y: Kolejny pewnie bedzie podobny, bo lubie pogadac przez tel z moja mamusia, a do tej pory mielismy darmowe polaczenia na stacjonarne do Polski, a ta usluga kosztuje, uwaga, 2.99 funta mies.:-( A ze ja w tym tyg nie pracuje, to kolejna kaska odpadnie, ech... A tyle bylo planow. Ale coz najwazniejsze, ze dzidzius zdrowy i Adasko ma sie lepiej, a z reszta damy jakos rade.:tak:

Buzki!:-)

reklama
orchidea ani przez sen ani normalnie nie mam co...zakaz mam:-(
moze sie dowiesz:-)mi powiedzial z 16 tyg teraz za niecaly tydz zobaczymy czy sie nie zmieni;-)

psotka Ty już nie myśl o tych byłych hahaha bo wkońcu 8go marca którys zapuka z tulipanem hahaha i wtedy będzie zonk
emkamek no właśnie kremowy,zielony, itd... strasznie mi się podobają,hmm co do marca to aż niew wierzę,że to już marzec .,,, a dopiero test robiłam,leci czas jak z bicz strzelił,kurujcie sie kochana,bo to nie ma żartów z tymi choróbskami.A z tym tel no to nieźle Was załatwili :eek: a kasa..nie martw się ja też do bogatych nie należe,ale najważniejsze,że mężusie nas kochają i mamy kochaję wszystkie rodziny
Anulka no,ale jakoś nie idę nastawiona,żeby dowiedzieć sie płci a bardziej zdrówka dzidzi,chyba zdaje sobie z tego sprawe ,że może mnie lekarz znów zaskoczyc i powie nie widzę dobrze co tam jest ahahha

orchidea czasami niespodzianka nie jest zla, ja gdy szlam na usg bylam pewna ze dziewczynka a mialam niespodzianke bo chlopak:-)ale baba potrafi sobie wmowic az lekarz sie smial;-)

psocia słonko olej te sny :-D bo klaps będzie następny hahaha :* ;)
Anulka ano właśnie niespodzianka nie jest zła a nawet miluśka może być :-D

poza tym ja tez nie nastawiam sie na cale dziecko w rozu czy blekicie wiec az takiego problemu u mnie by nie bylo:-)

teska tak to juz jest nastawimy sie i nagle bum jest inaczej, ja tak amrudzilam lekarzowi ze wg mnie inaczej jest az 2 usg robil:-Dno i powiedzial ze na 90% wiec kto wie;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Orchidea mnie lekarz też powiedział na przezierności,że na 85% dziewucha,potem mój gin robił ze 2 razy usg ale za każdym razem tak się wierciło,ze niestety nie można było zobaczyć.Moja mała rozrabiaka.Kochane jak dobrze,że już marzec,teraz z górki,2 miesiące zlecą a potem końcowe odliczanie:)ja narazie nic nie kupuję,łóżeczko i wózek mam już zaklepane,ciuszki też dostanę część w spadku więc będę się zakupami martwiła maj,czerwiec aby wszystko mieć na czas:)

reklama
ja się nastawiłam na chłopca po USG genetycznym, a co będzie.... może się za tydzień okaże.... ale chcę już wiedzieć, że z dzieckiem wszystko OK....

czekam jeszcze aż temperatura troszkę wzrosnie i wypuszczam się na spacer....

Do góry