reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Hejjj hoo !!!
Ja teraz nastepna wizyte mam 29 marca :) a kolejne bede miec co 2 tygodnie ...
Takze chyba czesciej :)))
A co do zakupow ja czekam do czerwca - maja i zaczne kupowac teraz to jakos tak nie spieszy mi sie :) ubranek mam fuull a wozek kupuja tescie fotelik moi rodzice i lozeczko TACY SA KOCHANI :) wiec ja narazie nic nie kupuje

reklama
Cześć Dziewczyny :-)
Ja dzisian mialam porąbany sen. Sniło mi się, że moja ukochana babcia umarła i spóżniłam się na jej pogrzeb. I weszłam do takiego dużego pomieszczenia gdzie stała trumna i patrzę, że babcia się przeciąga, jakby wstawała po spaniu:szok: Podchodzę, żeby przyjrzeć, a tu podchodzi do mnie facet i tłumaczy mi, że w zastępstwei babci do szklanej trumny wzięli aktorkę bo babcię przez pomyłkę spalili i dali mi urnę do ręki. szłam z nią przez całe miesto (a brzuch mi strasznie ciążył) aż doszlam do pizzerni, gdzie była stypa. Wszyscy rozmawiali tam o pieniądzach np. ile skarpetek można kupić za 120 zł i czy 185 tysięcy to nie za mało na pomnik dla babci. Ja byłam jedyną, która płakała. Masakra jakas te ciążowe sny.

balkan no to już trzeba miec w głowie cos nie tak chyba... :eek: wiesz dla nas pościel z czarnym czy czarna z dodatkiem jakiegoś koloru ok,ale właśnie dla dzidzi :baffled: nawet wózek mi mówiła,żebym koloru miała dodatek a więcej czerni bo będzie brudził się :-D aaa tak wogóle ma dwóch synów więc nie wiem skąd ma takie pomysły
mailuj ja pierdziele chyba bym sie spocona obudziła :baffled: mówiła moja babcia ś.p ,że jak się sni kasa to choroba w rodzinie ale czy to prawda .... :eek: kurde ale szklana trumna to mi się z bajkami kojarzy :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Mailuj, no niezły ten san miałaś.... ja się w snach nigdy nie doszukuję żadnych znaczeń - mi sie śni co noc, nie tylko w ciąży, więc mam grupę porównawczą do senników.... ładnych parę razy śniły mi się bardzo popsute zęby, które mi z buzi wręcz wypadały (nie było to w okolicy wizyt u dentysty) - to podobno nieszczęście - nic się potem takiego nie stało..... ale za to często próbuję w moich snach doszukiwać się źródła ich pochodzenia - w większości nie znajduję.... :)

witam lipcoweczki:-)poczytalam was a co do urodzenie ja mam nadzieje ze troche po terminie bo nie wyrobie sie z obrona gdyby wczesniej maluch chcial wyjsc;-)a co do snow ja mialam erotyczny(to juz norma odkad nie moge)pozniej snily mi sie pierniki w lukrze musze dzis kupic, chodza za mna kilka dni:-)a poza tym tak mnie plecy bola ze najpierw zasnac nie moge, pozniej sie budze a rano ledwo wstaje z lozka, dobrze ze niedlugo mam wizyte zobacze co powie....dzis i jutro mam wolne ale musze do banku zeby zapalcic za mieszkanie:wściekła/y:

Dzień dobry Kuleczki:)

Orchidea, cieszę się, że już wszystko oki:* Co do tej pościeli z czarnym, to nie ogarniam, ja chcę kupić Dawidkowi wszystkie jaśniutkie:)

Hanami, trzymam kciukaski:)

Wydrusia, za Ciebie także kciukaski, będzie dobrze:*

Mailuj, no sen to miałaś...

Mi się ostatnio śnią wszyscy moi byli, nie mam pojęcia dlaczego...

Ostatnia edycja:
Hej brzuchatki.Tak tak te sny czasami bywają dziwne,ale nie warto przywiązywać do tego wagi.Ja czekam na połówkowe jeszcze 2 tyg:(((tak bardzo bym chciała wiedzieć czy to ona ale jakoś czuję,że tak:))

anulka :* Ty to masz z tymi erotykami przez sen nie ma co hahahahah :-D
psocia :* sis ,może dlatego się śnią,bo zakaz masz ... i sobie przypomniasz byłych hahah nie no ja już nie interpretuję snów :-D :zawstydzona/y:
Mimi :* no ja od czwartku za tydzień,ale jakoś moje nastawienie mówi mi,że i tak płci nie poznam,wczoraj moja mam stwierdziła,że i niespodzianka byłaby miła dal nich haha

Mnie się już 3 razy śniło, że miałam wokół siebie dużo krwi...tak się przestraszyłam, że zaczynałam świrować równo...ale juz nie miewam takich snów na szczęście, bo to był koszmar:-(

reklama
Mimi, ja też mam jeszcze 2 tygodnie do połówkowego, będziemy szły więc razem;) Tylko, ja już znam płeć;)

Sis, ja już nie wiem, wczoraj mi się śnił Italiano, a dzisiaj jeszcze wcześniejszy, ale tak normalnie, nie erotycznie;))

Foczusia, dobrze, że juz Ci się nie śni.

Ostatnia edycja:
Do góry