reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

No to chyba do końca przyszłego tygodnia już prawie każda powinna znać płeć :-D

wydrusia ja w sumie też mam taką w głowie podziałkę..od wizyty do wizyty :-D

reklama
Wydrussia to tak jak ja:D ;-)
Na szczęście to już jutro...po godzinie 9 może już wszystko będę wiedziała:-) Oby...bo codziennie mam sny na temat płci Naszego Didusia;-)
I zawsze jest to chłopiec...oby się sprawdziło i wszystko było dobrze;-)

oj u mnie też płynie czas od wizyty do wizyty....

Wydrusia, nastaw się, że będzie dobrze i że lekarz okaże się prawdziwym profesjonalistą, to może będziesz się mniej denerwować....

Będzie na 10000% ok :tak: zobaczysz :-D wczoraj pokazałam na gg koleżance linki jaką pościel wybralismy i wogóle to wszystko stwierdziła,że za jasne ona by coś z czarnym kupiła,bo sie będzie szybko brudziło :szok: a to co ja pralki nie mam kuźwa :baffled: a bez przesady,że pościel maluszka będzie po 3ech dniach brudna :baffled: później stwierdziła,że dlaczego nie czekam na poznanie płci i wtedy bym wybrała róż albo błękit :baffled: a my nie chcemy tych różów i błękitów bo obojgu nam nie pasuje,żeby tylko takie ubranka dzidzia miałą czy wyposażenie do łóżeczka :baffled: echh

Dziewczyneczki a Wam tez lekarz po połowie ciąży zaproponował częstsze wizyty??:-)
Ja chodziłam zawsze raz w miesiącu, bo tak chciał gincio:-D A mi się nic nie działo od samego początku, więc przystałam na tą propozycję, ale ostatnio powiedział, żebym tak co 2-3 tygodnie przychodziła sprawdzać czy wszystko jest w porządku;-) Niby bezpodstawnie, ale podejrzany typ ten dr Gincio..hahaha:-D

Foczusia Ty uważaj,bo to może jakis podrywacz hahaha :-D :zawstydzona/y: Nie no mój lekarz nadal wyznacza mi wizyty co 4-5 tygodni i za każdym razem mam miec badania "świeże" :-D

reklama
Orchdea, koleżanki się zawsze najlepiej znają, a najlepiej te bezdzietne.... :) wyobrażam sobie czarną pościel dla dziecka, sama taką mam, ale na czarne prześcieradło się nie zdecydowałam.... :) dla mnie też róże i błekity to nie moja bajka, ale czarny.... :szok:

Foczusia, ja słyszałam, że co 2 tyg to do gina trzeba chodzić pod sam koniec ciązy, albo jak się coś dzieje....

Do góry