reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

No to chyba do końca przyszłego tygodnia już prawie każda powinna znać płeć :-D

wydrusia ja w sumie też mam taką w głowie podziałkę..od wizyty do wizyty :-D

reklama
Wydrussia to tak jak ja:D ;-)
Na szczęście to już jutro...po godzinie 9 może już wszystko będę wiedziała:-) Oby...bo codziennie mam sny na temat płci Naszego Didusia;-)
I zawsze jest to chłopiec...oby się sprawdziło i wszystko było dobrze;-)

oj u mnie też płynie czas od wizyty do wizyty....

Wydrusia, nastaw się, że będzie dobrze i że lekarz okaże się prawdziwym profesjonalistą, to może będziesz się mniej denerwować....

Będzie na 10000% ok :tak: zobaczysz :-D wczoraj pokazałam na gg koleżance linki jaką pościel wybralismy i wogóle to wszystko stwierdziła,że za jasne ona by coś z czarnym kupiła,bo sie będzie szybko brudziło :szok: a to co ja pralki nie mam kuźwa :baffled: a bez przesady,że pościel maluszka będzie po 3ech dniach brudna :baffled: później stwierdziła,że dlaczego nie czekam na poznanie płci i wtedy bym wybrała róż albo błękit :baffled: a my nie chcemy tych różów i błękitów bo obojgu nam nie pasuje,żeby tylko takie ubranka dzidzia miałą czy wyposażenie do łóżeczka :baffled: echh

Dziewczyneczki a Wam tez lekarz po połowie ciąży zaproponował częstsze wizyty??:-)
Ja chodziłam zawsze raz w miesiącu, bo tak chciał gincio:-D A mi się nic nie działo od samego początku, więc przystałam na tą propozycję, ale ostatnio powiedział, żebym tak co 2-3 tygodnie przychodziła sprawdzać czy wszystko jest w porządku;-) Niby bezpodstawnie, ale podejrzany typ ten dr Gincio..hahaha:-D

Foczusia Ty uważaj,bo to może jakis podrywacz hahaha :-D :zawstydzona/y: Nie no mój lekarz nadal wyznacza mi wizyty co 4-5 tygodni i za każdym razem mam miec badania "świeże" :-D

reklama
Orchdea, koleżanki się zawsze najlepiej znają, a najlepiej te bezdzietne.... :) wyobrażam sobie czarną pościel dla dziecka, sama taką mam, ale na czarne prześcieradło się nie zdecydowałam.... :) dla mnie też róże i błekity to nie moja bajka, ale czarny.... :szok:

Foczusia, ja słyszałam, że co 2 tyg to do gina trzeba chodzić pod sam koniec ciązy, albo jak się coś dzieje....

Do góry