reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Ja ostatnio na wizycie ważylam 58,5kg, sama sie zdziwiłam, że tak mało, bo czuję się jakbym miała juz z 5 do przodu.. a przytyłam od poczatku tylko 2,5.. ale pewnie teraz to nadrobię!

reklama
OO elleth, gratulacje, coś czuję, chyba dziewuszki górą będą! To spora ta twoja dzidzia.. Moja w 19 tyg miała 260 g.. Dobrze ją karmisz chyba ;-)

mailuj to ja juz V miesiąc mam...nawet sie nad tym nie zastanawialam..bo ciągle w tyg wszystkim mówię:)
A za dwa tyg VI będzie ooohoo

Wszytsko zjada ze mnie :) Ja utyłam kg przez miesiąc, a wcześniej w pierwszym trymestrze schudłam 4kg. A dzidka będzie chyba duża, bo ja byłam dużym niemowlakiem, M. był chudziutki, ale długi :D

Elleth , gratulacje :-) czekałam na Ciebie:-)

Dziękuje. Bardzo miło mi się zrobiło :)

To rzeczywiście dzidziek pożera Ciebie chyba haha..
em_ka ja tez chodze bardzo późno spać...wtedy gniję do poźna :-)

Właśnie sobie siedzę z maseczką na twarzy nawilżającą..a coo, też chcę byc piękna mamuśka;-)

Ostatnia edycja:
Ja tez zmykam spać. Do jutra.

aha zanotuje sobie, ze skonczyłam na 822 str. :-D

Oj, Elleth, chyba byłaś bardzo spiąca, bo ja widzę ze skończyłaś na 832 stronie, hahhaha

Mi się dzis sniło , ze dostałam okres :-( Obudziłam sie z tą myślą i pognałam do łazienki, na szczęście nie... Ale znów mam czarne myśli, kurde... Jeszcze tylko 2,5 dnia i mam nadzieję że lekarz mnie uspokoi, ale boje się jakoś tej wizyty.

Corin będzie dobrze, zobaczysz;-) Mi się za to już dwa razy śniło, że miałam wokół siebie bardzo dużo krwi i jak się obudziłam to byłam taka spanikowana, że szok, bo myślałam, że może rzeczywiście poroniłam...nie wiem skąd mam takie obawy:-( Chyba, że to tylko przestroga, żebym na siebie uważała...ale i tak tego nie zapomnę, bo to było okropne:-(

Corin, Foczusia, ja też miewam takie sny... mi się wydaje, że to przez to ciągłe zamartwianie się czy z dzidzią wszystko w porządku gdzieś te wszystkie nasze myśli muszą się odbić.

A ja odprawiłam męża do pracy i kurczę nie mogę zasnąć wrrr, a mogłabym sobie pospać... No więc dziś moja pierwsza mega poranna wizyta na BB. :dry:

reklama
danuska ja też właśnie miałam zamiar iść spać po odprawieniu Męża do pracy, ale jakoś nie mogę...zresztą męczy mnie katar i mnie trafia:-D
Cieszę się, że Wy też miewacie takie myśli, bo już myślałam, że tylko ja tak schizuje:-D

Do góry