reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Iwonus super, zazdroszcze parki hehe..
Nieźle się uśmialam z tej "twojej Basi"
Kuleżanka poszła już (zresztą też ciężarówka) tortille były dobre...
zagrałam z mała w grzybobranie i taka inna gre, teraz sobie odpoczywam hehe

reklama
mailuj powalilas mnie swoim postem na podloge :-D :-D :-D
droga redakcjo, dziekuje za odpowiedz, balam sie ze ludzie zaczna wytykac mnie palcami, jednak wy udowodliliscie mi ze nie ma sie czym przejmowac.
Pozdrawiam
wasza wielbicielka Magda :-D ahahhahaha

dostalam piekna podusie seruszko na walentynki, a D byl przeszczesliwy z nowych koszulek, jak zwykle bo ja wiem co mu kupic, za to on absolutnie nie trafia w moje widzimisie :-D wiec wole podusie :-D

Ostatnia edycja:
A co do tych komód, to ja tez muszę nabyc sobie heh.. bo ledwo co my sie w tych moich meblach mieścimy, bo mam ich minimalnie..więc nie mam wyjścia.. Jak juz nabędę szafke, to wtedy zacznę zbieractwo na maxa heh

Droga Emko
Przyjemnośc po naszej stronie. Jesteśmy od tego by rozwiązywać Wasze wszystkie życiowe dylematy. Mam nadzieję,że z tej wdzięczności kupisz prenumeratę. Wyślij sms koszt 37E
Twoja Basia
Bravo girl

PS. Ja tez potrzebuję komody. Bo jest chyba wygodniejsza niż szufladu w łóżeczku.
Kurka zrobiłam sobie depilację nóg kremem i chyba moja skóra tez jest w ciąży :szok: Piecze i swędzi choć nigdy tak nie było blee

Ja to na razie sie maszynka skrobię heh.. Potem może krem pojdzie w ruch.. Wstawiłam moje łowy na ubrankowe szaleństwa..
A dziś w sklepie dzieciecym widzialam taki przepiękny kocyk z takiej miekkiej włóczki, dzianinki...cudo i tylko 35 zł..rożowe i niebieskie mieli..ale na razie sie powstrzymam:)

idę spać - w każdym razie idą do łóżka i usiłować spać, bo ta cholerna 8-ka zatruwa mi życie.... :-( tak to zawsze jakieś 2 tableteczki przeciwbólowe łykałam i pomagało, a teraz.... buuuu.....

Dobranoc!!

Ostatnia edycja:
Ja mam już 3 ósemki, ale żadna mnie nie bolała jak rosla, ale słyszałam, że czasami one potrafią rosnąc juz zepsute, lub w dziwnych kierunkach i jest to uciążliwe.. mnie rosną tak jakby na wprost do innych zębow, ale nie przeszkadza mi to na razie..

W końcu wiem w którym miesiącu jestem :-) ciazabanner.jpg

reklama
OO elleth, gratulacje, coś czuję, chyba dziewuszki górą będą! To spora ta twoja dzidzia.. Moja w 19 tyg miała 260 g.. Dobrze ją karmisz chyba ;-)

mailuj to ja juz V miesiąc mam...nawet sie nad tym nie zastanawialam..bo ciągle w tyg wszystkim mówię:)
A za dwa tyg VI będzie ooohoo

Do góry