reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Ja ostatnio na wizycie ważylam 58,5kg, sama sie zdziwiłam, że tak mało, bo czuję się jakbym miała juz z 5 do przodu.. a przytyłam od poczatku tylko 2,5.. ale pewnie teraz to nadrobię!

reklama
OO elleth, gratulacje, coś czuję, chyba dziewuszki górą będą! To spora ta twoja dzidzia.. Moja w 19 tyg miała 260 g.. Dobrze ją karmisz chyba ;-)

mailuj to ja juz V miesiąc mam...nawet sie nad tym nie zastanawialam..bo ciągle w tyg wszystkim mówię:)
A za dwa tyg VI będzie ooohoo

Wszytsko zjada ze mnie :) Ja utyłam kg przez miesiąc, a wcześniej w pierwszym trymestrze schudłam 4kg. A dzidka będzie chyba duża, bo ja byłam dużym niemowlakiem, M. był chudziutki, ale długi :D

Elleth , gratulacje :-) czekałam na Ciebie:-)

Dziękuje. Bardzo miło mi się zrobiło :)

To rzeczywiście dzidziek pożera Ciebie chyba haha..
em_ka ja tez chodze bardzo późno spać...wtedy gniję do poźna :-)

Właśnie sobie siedzę z maseczką na twarzy nawilżającą..a coo, też chcę byc piękna mamuśka;-)

Ostatnia edycja:
Ja tez zmykam spać. Do jutra.

aha zanotuje sobie, ze skonczyłam na 822 str. :-D

Oj, Elleth, chyba byłaś bardzo spiąca, bo ja widzę ze skończyłaś na 832 stronie, hahhaha

Mi się dzis sniło , ze dostałam okres :-( Obudziłam sie z tą myślą i pognałam do łazienki, na szczęście nie... Ale znów mam czarne myśli, kurde... Jeszcze tylko 2,5 dnia i mam nadzieję że lekarz mnie uspokoi, ale boje się jakoś tej wizyty.

Corin będzie dobrze, zobaczysz;-) Mi się za to już dwa razy śniło, że miałam wokół siebie bardzo dużo krwi i jak się obudziłam to byłam taka spanikowana, że szok, bo myślałam, że może rzeczywiście poroniłam...nie wiem skąd mam takie obawy:-( Chyba, że to tylko przestroga, żebym na siebie uważała...ale i tak tego nie zapomnę, bo to było okropne:-(

Corin, Foczusia, ja też miewam takie sny... mi się wydaje, że to przez to ciągłe zamartwianie się czy z dzidzią wszystko w porządku gdzieś te wszystkie nasze myśli muszą się odbić.

A ja odprawiłam męża do pracy i kurczę nie mogę zasnąć wrrr, a mogłabym sobie pospać... No więc dziś moja pierwsza mega poranna wizyta na BB. :dry:

reklama
danuska ja też właśnie miałam zamiar iść spać po odprawieniu Męża do pracy, ale jakoś nie mogę...zresztą męczy mnie katar i mnie trafia:-D
Cieszę się, że Wy też miewacie takie myśli, bo już myślałam, że tylko ja tak schizuje:-D

Do góry