elleth
Fanka BB :)
Oj, Elleth, chyba byłaś bardzo spiąca, bo ja widzę ze skończyłaś na 832 stronie, hahhaha
Mi się dzis sniło , ze dostałam okres :-( Obudziłam sie z tą myślą i pognałam do łazienki, na szczęście nie... Ale znów mam czarne myśli, kurde... Jeszcze tylko 2,5 dnia i mam nadzieję że lekarz mnie uspokoi, ale boje się jakoś tej wizyty.
A nie :-) Bo musialam nadrobić Wasze wczorajsze popołudniowe rozmowy :-)
Proponuje założyć również " Mogą ale nie mają weny" Z czystym sumieniem mogła bym do niego wtedy dołączyć. Dla mnie ten sport mógłby na jakiś czas z mojego życia zniknąć. Trochę się rozczarowałam... Tyle czytałam że w trakcie ciąży seks jest niesamowity że aż się doczekać nie mogłam a tu... żadna rewelka.. Aż sama mam do siebie pretensje A w dodatku dziś Walentynki jakoś trzeba się odpłącić za wzruszający prezent. Dostałam 2 czerwone róże i 1 białą gdzie czerwone to niby my a biała to dzidzi. Jak to usłyszałam to aż się popłakałam;-)
Słodko. Faktycznie wzruszające pozazdrościć. My z M. nie obchodzimy walentynek. Zresztą moj mąż mało romantyczny.
Em_ka ja też kradnę mężusiowi ciuszki:-) nic obciachowego:-) ważne że dobrze się w tym czujesz:-)
Ja tez podkradam, ostatnio taki sweterek w paski, jest mega wygodny i długi
Ja byłam się zarejestrować u lekarza. Masakra mój M. poleciał po 5 zająć kolejkę. Ja go zmieniłam o 6.20. Otwierają o 7. Masakra. Ale nigdy więcej. Słabo mi się zrobiło, nogi jak z waty. Trzeba byc zdrowym, zeby sie do lekarza zarejestrować
Powoli się przyzwyczajam, ze to dziewczynka, miałam tak silne przeczucie, ze to chłopak, ze ciężko mi się przestawić, zresztą widzę po M., ze ttez mu dziwnie, bo ja mówiłam, ze to facet, a tu bęc nie ma jajeczek.
Ja tez się wiecznie martwie, ale to chyba juz tak zostanie. Zawsze bedziemy się martwić o tą małą istotkę.