reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

danusia to jak cos zamienimy się bo mój tata marzy wreszcie o wnuku a jak będzie córka to trochę pewnie mu mina zrzednie a Twój teść chce wnuczkę wieć zawsze możemy pokombinować hahahahaha nie no żartuję oczywiście :-D :-D Veronique to poleż,ja też mam czasem twardawy brzuszek ale wczoraj sie uspokoiłam,że tak ma być najważniejsze,że nie plamię ani nic wtedy by to mogło coś niepokoić

reklama
a tak w ogóle to chyba bym chciała wziąść całą rodzinkę na usg;)- moich rodziców bo kiedy spodziewali się mnie i mojego rodzeństwa nie było tak fajnie, że można by maluszka podejrzeć- no i jakie są przecież cudowne uczucia w trakcie usg kiedy maluszek się rusza;)

Orchidea, możemy się zamienić, a jeszcze akby miała takie loki jak ty to biorę od zaraz :-D zawsze marzyłam lokach :zawstydzona/y:

Dziewczyny a mi twardnieje i boli, ale czasem skurcz trzyma nawet godzinę. Lekarz kazał mi brać nospę 3 razy dziennie i bardzo się oszczędzać, a za tydzień iść na kontrolę.

Paula ja sie obawiam właśnie poniedziałku ,że moja mama zacznie płakać z radości jak zobaczy USG a jak ona zacznie ryczeć to i ja kurka wodna dopiero będzie wesoło haha oki spadam na zakupy i prasowanko mnie czeka jutro goście a ja w proszku jedzonko i wogóle ... :*:*:*:*:* wypoczywajcie kobitki kochane danusia chodź oddam Ci loki jak chcesz albo odetne i wyślę hihi :*:*

Hahaha....dziecku pospać nie da..hahaha:-D Veronique mi ostatnio też twardnieje co jakiś czas brzuch i to tak konkretnie:-) Takie uczucie jakby skurcz i przechodzi po 2 minutach;-) Zapytam lekarza czy to nie groźne:-)

Kurka ja mam identycznie moze tego nie powinnysmy nazywac skurczem ale to tak jakbym miesiaczke miala dostac taki chwilowy tempy bol i przechodzi

czyli od 17 tygodnia jak ja ... :> ojj malenstwo sie ruszaa pewnie "MATKO WSTRETNA mnie tam macasz cholera jasna .... sie ulozyla/lem ladnie a Ta mi tutaj paluchy Wrrrrr " Ja dostalam takiego smsa od swojej gin ... jak mialam te bole " Macica rosnie jest to odczuwalne a tym bardziej zauwazalne przez kobiete " Jesli bole nie ustepuja po nos-pie trzeba to skontrolowac i tak samo jesli bol jest tempy i dluuugo trwa .

Cześć dziewczyny.
Bardzo dawno mnie nie było ale weny do pisania nie miałam i ogólnie nastroju do niczego.
Młody miał znów zapalenie płuc więc siedzenie z nim w domu a jak z nim siedzę to na nic nie mam czasu. Poza tym moja mama wyjechała do sanatorium więc bieda bez niej, nawet wyjść z małżonem nigdzie razem nie możemy bo z młodym nie ma kto zostać.
No i test PAPA wyszedł mi nie dobrze i miałam amniopunkcje. Teraz czekam na wyniki. Jeszcze tydzień czekania:(
Brzuch też mi czasem twardnieje. Szczególnie jak się przeforsuję. Trzeba leżeć dziewczynki i się oszczędzać bo na skurcze przygotowujące macicę do porodu jeszcze za wcześnie.

reklama
Hahahahah:-D Uważaj Veronique bo jak przyjdzie 8-9 miesiąc to takiego kopniaka Ci zasadzi pod żebra, że padniesz...hahaha:-D I wtedy Ci powie....to za to jak mnie gmyrałaś paluchami<hahaha>:-D

Do góry