reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Anulka jesli poznalals fajnego faceta, to mozesz utrzymywac znajomosc, ale mam takie samo zdanie jak margerita. Trzymaj sie jak na razie w bezpiecznej granicy, z tego powodu ze nie macie rozwodu. Ja ci to radze z wlasnego doswiadczenia. Ja bylam z facetem ktory byl nierozwiedziony ale juz rok z laska nie mieszkal, a laska wykorzystala to pozniej w sadzie i bylo nieciekawie. DLatego jak twoj tez by chcial to zrobic to zrobi to bez najmniejszego problemu jesli tylko pomysli na ten temat.
Jesli uda ci sie doprowadzic do rozwodu i zakonczy sie on pomyslnie to odpocznij sobie chwilke, znajomosc jest dobra ale z jednej w druga wchodzic to jest nielada zadanie. JW znam to z wlasnego doswiadczenia, ponad pol roku dochodzilam do siebie po ostatnim zwiazku, dobrze ze D taki cierpliwy jest na swoj sposob i to wytrzymal. Na prawde, uwierz ze nie mowie niczego w zlej wierze tylko prosze o ostroznosc bo wiem jak bywa z facetami. Moze ci mowic ze sie zajmie dzieckiem bo go jeszcze nie ma, a pozniej z dnia na dzien urwie kontakt i kto na tym najbardziej ucierpi? przeciez nie on! takze jak sie dobrze czujesz to swietnie, oby tak dalej i pamietaj co napisalam :* buzka

Veronique gmyranie fajna rzecz, problem w tym gdzie go dotknelas :-D tak jak maqnio kiedys, mowilam i przestrzegalam zeby poczochrala malenstwo tylko zeby uwazala w ktore miejca, bo jeszcze sie do niej doczepia z opieki spolecznej :-D

reklama
Mowie Tobie Foczusia mam takie przeboje tak samo jak .... akcja z witaminami malo zjadlam na sniadanie ... polknelam mama falvit ... i czuje bulgtanie w brzuchu i mam wizje malenstwo lezy... w brzuchu i mowi " no nooo witaminki to witaminki a sniadanie to co ?!!?!? to teraz mamusie pomdlimy.... telefonik number 5 "mdlosci" "
Myslalam ze odlece tak mnie mdlilo ale jakos przeszlo lanestwo uwielbiam zwlaszcza moje KOKOS

witam
ja tez nie zdarzylam na tvn wszystkiego posłuchac sama koncowe widzialam wlaczylam kanal dalej dopiero sie program zaczynał poszłam cos porobic i d**** znow nie zobaczyłam
dzis ide na wizyte to sie podpytam lekarza no i moze podpatrzymy czy Józio to on czy ona;-)

HAhaha Emka to mnie rozwalilas teraz no nie wiem tak wiesz 3 palcami lekko ale naprawde leciutenko przyciesnelam do skory i zaraz jakby motyl skrzydelka rozprostowal i i pewnie tak jak piszesz"CO Ty mnie tam ....po **** macasz... babo jedna "
Mamucica moze nie wszystko przesadzone kurka wodna .... na pewno bedzie wszystko dobrze musi byc i zebys inaczej nie myslala !!!!

a mi sie dzis snilo ze mialam jakis stetoskop i przylozylam do brzucha i czulam bicie serca, ale tetno bylo moje. Czyli tak jakbym byla w ciazy ale nie byla :baffled:

Dzięki Voronique za słowa otuchy. Nie dopuszczam innej myśli tylko, że wszystko będzie ok. Ale co się nastresuje, wow. I poco testy PAPA, tylko w głowach mieszają. W USG było wszystko dobrze.

Mnie się bardzo rzadko coś śni, tzn może nie pamiętam bo ponoć śni się zawsze.

Jeśli chodzi o to dotykanie brzucha to przecież dzidzia nie taka wrażliwa żeby odczuła to jako coś nie przyjemnego. Bardziej wydaje mi się odpowiedziała na zaczepkę mamy. Jak ja dotykam brzucha to czasem odkopuje:) A jak doktorka na usg brzuchem "trzęsła" bo nie mogła jakiegoś parametru zmierzyć to uparciuszek nie chciał pozycji zmienić.

Ostatnia edycja:
reklama
Veronique to na pewno przez to, bo teraz sie glowie czy z moim dzidziulkiem jest wszystko ok ... no ale nic, za niedlugo juz mam wizyte, mam nadzieje ze szybko zleci i juz bede spokojna.

mamucica pozostaje wiec i nam czekac na twoje wyniki. A ten test nie zawsze jest wiarygodny w 100 % wiec czekajmy na te wyniki i glowa do gory, trzymam kciuki :*

Do góry