reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

reklama
Witam się wcześnie jak na mnie, ale dziś na 12 do pracy to wpadłam zajrzeć co u Was. :-)

Weronika, słuchałam tej Twojej harfy, i powiem że to mega uspokajające, będę sobie i dzidzi puszczać w chwilach stresu. :tak:
Balkan, moje też czasami się częściej rusza, a potem bywa dzień przerwy. Nie ma czym się martwić.

A mi dziś się śniła wizyta u lekarza, i przy USG mówił; "o prawidłowa kość udowa, prawidłowa budowa stopy, i prawidłowo rozwinięta cipka" HAHAHA ciekawe czy się sprawdzi. Nie mogę się oczekać USG, oczywiście jak Orchidea słusznie zauważyła cierpliwości poziom zero.

Nam też się marzy syneczek;-) Usg dopiero 2 marca...więc mnie skręca, że to jeszcze tak długo:-D Bierzecie mężów na usg Brzuchatki??;-)

Kurcze jeszcze miałam nadzieję,że powie mi wczoraj jest dwoje hahaha :-D danusia no naprawdę to czekanie dobija widzę fajne ubranko i gucio nie kupuję bo nie wiem jak syn to sukienki nie założę :-D paula a Ty kiedy masz USG ?? Foczusia mój mąż ze mną chodzi na USG

paulina, no właśnie synuś mamusi;), mój mąż ostatnio do mnie mówi, ,,Kotuś, tylko błagam Cię, nie rozpuścisz go tak bardzo?" ;)

orchidea_, masz absolutnie rację, byle zdrowe:) u mnie są wrodzone wady serca w rodzinie, właśnie wczoraj umówiłam nas do kardiologa dziecięcego, za dwa tygodnie mam wizytę, modlę się, żeby mój synek miał zdrowe serduszko. Nie ukrywam, że bardzo się boję

Foczusia, mój M. nie przepuści żadnego USG, jesteśmy na każdej wizycie razem:)

Ostatnia edycja:
A ja siedzialam sobie.... na kanapie i tak wydawalo mi sie ze mam twardy BARDZO brzuch ... i dotknelam tak delikatnie ale troszeczke mocniej z prawej strone w okolicachpepka i za chwile dziecko sie poruszylo kurcze.. az mi sie go szkoda zrobilo Pewnie spalo a mama go tam szturcha :| dzisiaj wyjatkowo mam twardy brzuch i pobolewajacy

reklama
Hahaha....dziecku pospać nie da..hahaha:-D Veronique mi ostatnio też twardnieje co jakiś czas brzuch i to tak konkretnie:-) Takie uczucie jakby skurcz i przechodzi po 2 minutach;-) Zapytam lekarza czy to nie groźne:-)

Do góry