danusia to jak cos zamienimy się bo mój tata marzy wreszcie o wnuku a jak będzie córka to trochę pewnie mu mina zrzednie a Twój teść chce wnuczkę wieć zawsze możemy pokombinować hahahahaha nie no żartuję oczywiście Veronique to poleż,ja też mam czasem twardawy brzuszek ale wczoraj sie uspokoiłam,że tak ma być najważniejsze,że nie plamię ani nic wtedy by to mogło coś niepokoić
reklama
paulina.pro
Fanka BB :)
a tak w ogóle to chyba bym chciała wziąść całą rodzinkę na usg- moich rodziców bo kiedy spodziewali się mnie i mojego rodzeństwa nie było tak fajnie, że można by maluszka podejrzeć- no i jakie są przecież cudowne uczucia w trakcie usg kiedy maluszek się rusza
danuska
Orchidea, możemy się zamienić, a jeszcze akby miała takie loki jak ty to biorę od zaraz zawsze marzyłam lokach
Dziewczyny a mi twardnieje i boli, ale czasem skurcz trzyma nawet godzinę. Lekarz kazał mi brać nospę 3 razy dziennie i bardzo się oszczędzać, a za tydzień iść na kontrolę.
Dziewczyny a mi twardnieje i boli, ale czasem skurcz trzyma nawet godzinę. Lekarz kazał mi brać nospę 3 razy dziennie i bardzo się oszczędzać, a za tydzień iść na kontrolę.
Paula ja sie obawiam właśnie poniedziałku ,że moja mama zacznie płakać z radości jak zobaczy USG a jak ona zacznie ryczeć to i ja kurka wodna dopiero będzie wesoło haha oki spadam na zakupy i prasowanko mnie czeka jutro goście a ja w proszku jedzonko i wogóle ... :*:*:*:*:* wypoczywajcie kobitki kochane danusia chodź oddam Ci loki jak chcesz albo odetne i wyślę hihi :*:*
Veronique1986
Hahaha....dziecku pospać nie da..hahaha Veronique mi ostatnio też twardnieje co jakiś czas brzuch i to tak konkretnie:-) Takie uczucie jakby skurcz i przechodzi po 2 minutach;-) Zapytam lekarza czy to nie groźne:-)
Kurka ja mam identycznie moze tego nie powinnysmy nazywac skurczem ale to tak jakbym miesiaczke miala dostac taki chwilowy tempy bol i przechodzi
Veronique1986
czyli od 17 tygodnia jak ja ... :> ojj malenstwo sie ruszaa pewnie "MATKO WSTRETNA mnie tam macasz cholera jasna .... sie ulozyla/lem ladnie a Ta mi tutaj paluchy Wrrrrr " Ja dostalam takiego smsa od swojej gin ... jak mialam te bole " Macica rosnie jest to odczuwalne a tym bardziej zauwazalne przez kobiete " Jesli bole nie ustepuja po nos-pie trzeba to skontrolowac i tak samo jesli bol jest tempy i dluuugo trwa .
Cześć dziewczyny.
Bardzo dawno mnie nie było ale weny do pisania nie miałam i ogólnie nastroju do niczego.
Młody miał znów zapalenie płuc więc siedzenie z nim w domu a jak z nim siedzę to na nic nie mam czasu. Poza tym moja mama wyjechała do sanatorium więc bieda bez niej, nawet wyjść z małżonem nigdzie razem nie możemy bo z młodym nie ma kto zostać.
No i test PAPA wyszedł mi nie dobrze i miałam amniopunkcje. Teraz czekam na wyniki. Jeszcze tydzień czekania
Brzuch też mi czasem twardnieje. Szczególnie jak się przeforsuję. Trzeba leżeć dziewczynki i się oszczędzać bo na skurcze przygotowujące macicę do porodu jeszcze za wcześnie.
Bardzo dawno mnie nie było ale weny do pisania nie miałam i ogólnie nastroju do niczego.
Młody miał znów zapalenie płuc więc siedzenie z nim w domu a jak z nim siedzę to na nic nie mam czasu. Poza tym moja mama wyjechała do sanatorium więc bieda bez niej, nawet wyjść z małżonem nigdzie razem nie możemy bo z młodym nie ma kto zostać.
No i test PAPA wyszedł mi nie dobrze i miałam amniopunkcje. Teraz czekam na wyniki. Jeszcze tydzień czekania
Brzuch też mi czasem twardnieje. Szczególnie jak się przeforsuję. Trzeba leżeć dziewczynki i się oszczędzać bo na skurcze przygotowujące macicę do porodu jeszcze za wcześnie.
reklama