reklama
danuska
Fanka BB :)
Witam się wcześnie jak na mnie, ale dziś na 12 do pracy to wpadłam zajrzeć co u Was. :-)
Weronika, słuchałam tej Twojej harfy, i powiem że to mega uspokajające, będę sobie i dzidzi puszczać w chwilach stresu.
Balkan, moje też czasami się częściej rusza, a potem bywa dzień przerwy. Nie ma czym się martwić.
A mi dziś się śniła wizyta u lekarza, i przy USG mówił; "o prawidłowa kość udowa, prawidłowa budowa stopy, i prawidłowo rozwinięta cipka" HAHAHA ciekawe czy się sprawdzi. Nie mogę się oczekać USG, oczywiście jak Orchidea słusznie zauważyła cierpliwości poziom zero.
Weronika, słuchałam tej Twojej harfy, i powiem że to mega uspokajające, będę sobie i dzidzi puszczać w chwilach stresu.
Balkan, moje też czasami się częściej rusza, a potem bywa dzień przerwy. Nie ma czym się martwić.
A mi dziś się śniła wizyta u lekarza, i przy USG mówił; "o prawidłowa kość udowa, prawidłowa budowa stopy, i prawidłowo rozwinięta cipka" HAHAHA ciekawe czy się sprawdzi. Nie mogę się oczekać USG, oczywiście jak Orchidea słusznie zauważyła cierpliwości poziom zero.
paulina.pro
no właśnie- a mi się marzy drugi syn:-), bo jak pomyślę o tych 3 facetach zapatrzonych we mnie... i tylko moich...:-)
Kurcze jeszcze miałam nadzieję,że powie mi wczoraj jest dwoje hahaha danusia no naprawdę to czekanie dobija widzę fajne ubranko i gucio nie kupuję bo nie wiem jak syn to sukienki nie założę paula a Ty kiedy masz USG ?? Foczusia mój mąż ze mną chodzi na USG
danuska
Paulina, hehe dobre, troche egoistyczne ale co tam
Moi teście mają 3 synów i teraz marzy im się wnuczka, a teściowi to szczególnie. Oby się nie obrazili jak chłopak będzie.
Moi teście mają 3 synów i teraz marzy im się wnuczka, a teściowi to szczególnie. Oby się nie obrazili jak chłopak będzie.
paulina.pro
mój mąż jest na każdej wizycie i na każdym usg ze mną
paulina, no właśnie synuś mamusi, mój mąż ostatnio do mnie mówi, ,,Kotuś, tylko błagam Cię, nie rozpuścisz go tak bardzo?"
orchidea_, masz absolutnie rację, byle zdrowe u mnie są wrodzone wady serca w rodzinie, właśnie wczoraj umówiłam nas do kardiologa dziecięcego, za dwa tygodnie mam wizytę, modlę się, żeby mój synek miał zdrowe serduszko. Nie ukrywam, że bardzo się boję
Foczusia, mój M. nie przepuści żadnego USG, jesteśmy na każdej wizycie razem
orchidea_, masz absolutnie rację, byle zdrowe u mnie są wrodzone wady serca w rodzinie, właśnie wczoraj umówiłam nas do kardiologa dziecięcego, za dwa tygodnie mam wizytę, modlę się, żeby mój synek miał zdrowe serduszko. Nie ukrywam, że bardzo się boję
Foczusia, mój M. nie przepuści żadnego USG, jesteśmy na każdej wizycie razem
Ostatnia edycja:
Veronique1986
A ja siedzialam sobie.... na kanapie i tak wydawalo mi sie ze mam twardy BARDZO brzuch ... i dotknelam tak delikatnie ale troszeczke mocniej z prawej strone w okolicachpepka i za chwile dziecko sie poruszylo kurcze.. az mi sie go szkoda zrobilo Pewnie spalo a mama go tam szturcha :| dzisiaj wyjatkowo mam twardy brzuch i pobolewajacy
reklama