reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
Anula dokładnie bo jednak to kobita z Ministerstwa zdrowia była więc kumata jakaś no ale tam jakaś cena była 700zł tylko za późno włączyłam kurcze i nie wiem o co chodziło dokładnie Corin ja bardzo lubie prasować oprócz spodni w kant :-)

Dziewczyny ale co to nam da ?? Płacą przeważnie tylko te które są w stanie zapłacić za wszystko nawet za cesarkę byle nie bolało a my jakbyśmy chciały o to poprosić to i tak by nam lekarz odradził skutecznie ,wiem coś o tym rodziłam dwa razy.

wczesniej nic istotnego nie bylo, mowila ze lekarz decyduje o znieczuleniu i ze jesli ktos zaplacil powinien starac sie o odebranie pieniedzy bo w grudniu weszla ustawa mowiaca o tym ze znieczulenia sa bezplatne:-)

W sumie może i masz racje,ale z drugiej strony sa kobiety które zbieraja sobie kase na znieczulenie bo nie stac żeby płacić od tak kasy tyle a tutaj wiesz jednak moża zwrotu sie upomnieć .. a to zawsze jakis zastrzyk kasy dla kogoś kto jej dużo nie ma taka prawda Anula dzieki,bo właczyłam jak już mówiła,że właśnie to jest bezpłatne

A co z innymi badaniami?? Z tego co wiem znieczulenie nie jest wcale bezpiecznie ani dla matki ani dla dziecka i bardzo często spowalnia poród.

Nie wiem o innych badaniach nie mówili :happy: cc tez nie jest bezpieczne jak i poród naturalny wszystko może mieć swoje kompilkacje,ale jak będę miała możliwośc skorzystam ze zzo zawsze to zmniejszenie bólu,Takie czasy,że w bólach przeokropnych rodzić nie musimy Anula ale lekarz to nic nie ma do tego żeby Ci kase zwrócić,wystawiaja Ci rachunek i zgłaszasz zwrot kasy

Orchidea nie ma za co:-)gdy zoabcze reklame jakiegos programu w ktorym bedzie cos o ciazy i porodzie musze zobaczyc, dzis specjalnie na to wstalam;-)

reklama
Do góry