reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

reklama
Anula dokładnie bo jednak to kobita z Ministerstwa zdrowia była więc kumata jakaś no ale tam jakaś cena była 700zł tylko za późno włączyłam kurcze i nie wiem o co chodziło dokładnie Corin ja bardzo lubie prasować oprócz spodni w kant :-)

Dziewczyny ale co to nam da ?? Płacą przeważnie tylko te które są w stanie zapłacić za wszystko nawet za cesarkę byle nie bolało a my jakbyśmy chciały o to poprosić to i tak by nam lekarz odradził skutecznie ,wiem coś o tym rodziłam dwa razy.

wczesniej nic istotnego nie bylo, mowila ze lekarz decyduje o znieczuleniu i ze jesli ktos zaplacil powinien starac sie o odebranie pieniedzy bo w grudniu weszla ustawa mowiaca o tym ze znieczulenia sa bezplatne:-)

W sumie może i masz racje,ale z drugiej strony sa kobiety które zbieraja sobie kase na znieczulenie bo nie stac żeby płacić od tak kasy tyle a tutaj wiesz jednak moża zwrotu sie upomnieć .. a to zawsze jakis zastrzyk kasy dla kogoś kto jej dużo nie ma taka prawda Anula dzieki,bo właczyłam jak już mówiła,że właśnie to jest bezpłatne

A co z innymi badaniami?? Z tego co wiem znieczulenie nie jest wcale bezpiecznie ani dla matki ani dla dziecka i bardzo często spowalnia poród.

Nie wiem o innych badaniach nie mówili :happy: cc tez nie jest bezpieczne jak i poród naturalny wszystko może mieć swoje kompilkacje,ale jak będę miała możliwośc skorzystam ze zzo zawsze to zmniejszenie bólu,Takie czasy,że w bólach przeokropnych rodzić nie musimy Anula ale lekarz to nic nie ma do tego żeby Ci kase zwrócić,wystawiaja Ci rachunek i zgłaszasz zwrot kasy

Orchidea nie ma za co:-)gdy zoabcze reklame jakiegos programu w ktorym bedzie cos o ciazy i porodzie musze zobaczyc, dzis specjalnie na to wstalam;-)

reklama
Do góry