reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2025 ☀️

Byłam dzisiaj u lekarza upewnić się, że wszystko okej, serduszko już bije 😊
Według miesiączki 7+3, a według wzrostu ciąży i lekarza 6+6 😊
Aż mi łzy pociekły jak zobaczyłam bijące serduszko ❤️
Co do dolegliwości, to chyba tak jak wszystkie Dziewczyny powyżej.. zjem jest mi niedobrze, nie jem nic to samo, szukam cały czas złotego środka🤔
Podobno imbir pomaga także dzisiaj będę próbować :D
Jedna z Was się martwiła, że piersi przestały boleć, nie jesteś sama, mnie tak samo przestały na kilka dni, a dzisiaj w nocy aż nie mogłam spać przez to na boku.. takie były wrażliwe.
Takie pytanko, czy któraś z Was ma refluks i stosuje takie mleczko alugastrin lub coś podobnego? Byłam taka zestresowana przez to wszystko, że lekarza nie zapytałam czy nic nie zaszkodzi, a Pani w aptece nic mi nie pomogła 😕

reklama
U nas codziennie jakieś wyjazdy, a to starsza córka ma pianino, a to syn logopedę albo trening (gra w piłkę) itp. Dziś do tego jeszcze wpadła nam wizyta u dentysty i tak marzę o spokojnym dniu, bez wychodzenia z domu...ale to chyba niezbyt realne 😀
To tak jak u nas. Codziennie coś, i o ile rano jest ok o tyle te popoludnia są ciezkie pod kątem samopoczucia. Jednak w poprzednich ciążach było dokladnie to samo i minelo dopiero w 13 tyg😩😱

hej, czy można jeszcze dołączyć? :) 9+2 dzisiaj. Na stanie dwójka dzieci, chłopiec 8l i dziewczynka 6l. Pierwsza ciąża, którą prowadzę w Polsce więc dużo rzeczy jest dla mnie nowych. W tym tygodniu dopiero miałam czas by dotarło do mnie, że rośnie kolejny dzidziuś 😍

A w jakim kraju wcześniej prowadzilas ciążę? :)

hej, czy można jeszcze dołączyć? :) 9+2 dzisiaj. Na stanie dwójka dzieci, chłopiec 8l i dziewczynka 6l. Pierwsza ciąża, którą prowadzę w Polsce więc dużo rzeczy jest dla mnie nowych. W tym tygodniu dopiero miałam czas by dotarło do mnie, że rośnie kolejny dzidziuś 😍
witamy :) na kiedy masz termin? Wrzucę na pierwszej str :)

Byłam na wizycie wszystko ok, pięknie rośnie. Jak wracałam musiałam podbiec na pociąg bo już stał na peronie i już się stresuje że to zaszkodziło 😞 zawsze coś. Trochę się zmachałam

reklama
Do góry