reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2025 ☀️

Ja wczoraj byłam na pierwszej wizycie u lekarza, a dziś rano w diagnostyce. Oczywiście jak na złość pełno ludzi, mimo, że tam nigdy nie ma kolejek. Powiem Wam, że wyjście z domu na czczo to nieźle wyzwanie 😀😀 ale przynajmniej przed chwilą sprawdziłam wyniki i wszystko idealnie

reklama
Byłam dzisiaj u lekarza upewnić się, że wszystko okej, serduszko już bije 😊
Według miesiączki 7+3, a według wzrostu ciąży i lekarza 6+6 😊
Aż mi łzy pociekły jak zobaczyłam bijące serduszko ❤️
Co do dolegliwości, to chyba tak jak wszystkie Dziewczyny powyżej.. zjem jest mi niedobrze, nie jem nic to samo, szukam cały czas złotego środka🤔
Podobno imbir pomaga także dzisiaj będę próbować :D
Jedna z Was się martwiła, że piersi przestały boleć, nie jesteś sama, mnie tak samo przestały na kilka dni, a dzisiaj w nocy aż nie mogłam spać przez to na boku.. takie były wrażliwe.
Takie pytanko, czy któraś z Was ma refluks i stosuje takie mleczko alugastrin lub coś podobnego? Byłam taka zestresowana przez to wszystko, że lekarza nie zapytałam czy nic nie zaszkodzi, a Pani w aptece nic mi nie pomogła 😕

U nas codziennie jakieś wyjazdy, a to starsza córka ma pianino, a to syn logopedę albo trening (gra w piłkę) itp. Dziś do tego jeszcze wpadła nam wizyta u dentysty i tak marzę o spokojnym dniu, bez wychodzenia z domu...ale to chyba niezbyt realne 😀
To tak jak u nas. Codziennie coś, i o ile rano jest ok o tyle te popoludnia są ciezkie pod kątem samopoczucia. Jednak w poprzednich ciążach było dokladnie to samo i minelo dopiero w 13 tyg😩😱

hej, czy można jeszcze dołączyć? :) 9+2 dzisiaj. Na stanie dwójka dzieci, chłopiec 8l i dziewczynka 6l. Pierwsza ciąża, którą prowadzę w Polsce więc dużo rzeczy jest dla mnie nowych. W tym tygodniu dopiero miałam czas by dotarło do mnie, że rośnie kolejny dzidziuś 😍

A w jakim kraju wcześniej prowadzilas ciążę? :)

hej, czy można jeszcze dołączyć? :) 9+2 dzisiaj. Na stanie dwójka dzieci, chłopiec 8l i dziewczynka 6l. Pierwsza ciąża, którą prowadzę w Polsce więc dużo rzeczy jest dla mnie nowych. W tym tygodniu dopiero miałam czas by dotarło do mnie, że rośnie kolejny dzidziuś 😍
witamy :) na kiedy masz termin? Wrzucę na pierwszej str :)

Byłam na wizycie wszystko ok, pięknie rośnie. Jak wracałam musiałam podbiec na pociąg bo już stał na peronie i już się stresuje że to zaszkodziło 😞 zawsze coś. Trochę się zmachałam

reklama
Do góry