reklama
konwalianka
Mały bąbelek
witam sie i ja!
Sto lat dla Nadii!!!!!
Sto lat dla Nadii!!!!!
asica.g
szczęśliwa mamcia :)
dzień dobry z późniego ranka
100 latek dla Nadusi!
100 latek dla Mateuszka!
100 latek dla Nadusi!
100 latek dla Mateuszka!
anp
mama Alexa
hej dziewczyny odezwalam sie do Was niedawno,pozniej bylam tydzien na urlopie i probowalam Was doczytac ale za duzo tego,a wiec -ja jestem mama 5 i prawie pół miesiecznego Alexa,mieszkamy w Holandii,troszke mi sie nudzi i dlatego pisze no i zawsze sie czegos dowiem o maluszkach,bo to moje pierwsze dzieciatko wiec wszystko jest nowe!a Wasze sa w tym samym wieku!milego dnia
no i100 lat dla dzieciątek
no i100 lat dla dzieciątek
balkan
Fanka BB :)
No własnie, co mi sie też nie zgadzało... przecież z Sesti miałyśmy rodzić razem, po czym Ona się pospieszyła....
Teśka - wszystkiego najlepszego dla Nadusi
Mateuszkowa - najlepszego dla Mateusza!
Teśka - wszystkiego najlepszego dla Nadusi
Mateuszkowa - najlepszego dla Mateusza!
reklama
M
Mateuszkowa
Gość
witam
my juz po wizycie u lekarza maly wazy 8200 gr i ma 72 cm wszystkie pieknie, na siadanie jeszcze ma czas, mam go turlac wiecej zeby zaczal sie przewracac
i musimy pic wiecej..miedzy jedzonkiem woda - i tylko woda, soczki lepiej nie a jesli juz to malo i rozcienczane..
co do gluteny to wprowadzac pomalu - najlepiej gotowa kaszke manna dla dzieci bobovita wsypywac po ok 1 lyzeczke do zupki na dzien i nie robic zadnej ekspozycji tylko jak maly bedzie tolerowal to za tydzien- dwa juz robic mozna normalna kaszke pszenna czy jakas inna glutenowa..miesko mamy jesc codziennie i warzywa - probowac pokolei wszystko
maly usnal w foteliku a teraz dosypia mi na sofie bo mama obudzila o 7:00 ..
teska - dziekuje kochana i rowniez sto lat dla twojej niuni!!!!!!!! :*
asica, ania, balkan - dziekujemy
anp - witaj pisz czesciej
my juz po wizycie u lekarza maly wazy 8200 gr i ma 72 cm wszystkie pieknie, na siadanie jeszcze ma czas, mam go turlac wiecej zeby zaczal sie przewracac
i musimy pic wiecej..miedzy jedzonkiem woda - i tylko woda, soczki lepiej nie a jesli juz to malo i rozcienczane..
co do gluteny to wprowadzac pomalu - najlepiej gotowa kaszke manna dla dzieci bobovita wsypywac po ok 1 lyzeczke do zupki na dzien i nie robic zadnej ekspozycji tylko jak maly bedzie tolerowal to za tydzien- dwa juz robic mozna normalna kaszke pszenna czy jakas inna glutenowa..miesko mamy jesc codziennie i warzywa - probowac pokolei wszystko
maly usnal w foteliku a teraz dosypia mi na sofie bo mama obudzila o 7:00 ..
teska - dziekuje kochana i rowniez sto lat dla twojej niuni!!!!!!!! :*
asica, ania, balkan - dziekujemy
anp - witaj pisz czesciej