reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
a niezle, dziękuję:)mała spi a ja dzis wyjątkowo postanowiąlm wstac sobie rano, ogarnąc to i owo zeby miec potem luzik i czas na spacerek;)

hej dziewczyny odezwalam sie do Was niedawno,pozniej bylam tydzien na urlopie i probowalam Was doczytac ale za duzo tego,a wiec -ja jestem mama 5 i prawie pół miesiecznego Alexa,mieszkamy w Holandii,troszke mi sie nudzi i dlatego pisze no i zawsze sie czegos dowiem o maluszkach,bo to moje pierwsze dzieciatko wiec wszystko jest nowe!a Wasze sa w tym samym wieku!:happy:milego dnia

no i100 lat dla dzieciątek

No własnie, co mi sie też nie zgadzało... przecież z Sesti miałyśmy rodzić razem, po czym Ona się pospieszyła.... :)

Teśka - wszystkiego najlepszego dla Nadusi :)
Mateuszkowa - najlepszego dla Mateusza!

reklama
witam :)

my juz po wizycie u lekarza :) maly wazy 8200 gr i ma 72 cm:szok: wszystkie pieknie, na siadanie jeszcze ma czas, mam go turlac wiecej zeby zaczal sie przewracac
i musimy pic wiecej..miedzy jedzonkiem woda - i tylko woda, soczki lepiej nie a jesli juz to malo i rozcienczane..
co do gluteny to wprowadzac pomalu - najlepiej gotowa kaszke manna dla dzieci bobovita wsypywac po ok 1 lyzeczke do zupki na dzien i nie robic zadnej ekspozycji tylko jak maly bedzie tolerowal to za tydzien- dwa juz robic mozna normalna kaszke pszenna czy jakas inna glutenowa..:szok:miesko mamy jesc codziennie i warzywa - probowac pokolei wszystko

maly usnal w foteliku a teraz dosypia mi na sofie :-Dbo mama obudzila o 7:00 ..:-D

teska - dziekuje kochana i rowniez sto lat dla twojej niuni!!!!!!!! :*
asica, ania, balkan - dziekujemy:)
anp - witaj :) pisz czesciej

Do góry