konwalianka, ja mam butelkę lovi, bardzo fajna, mięciutki smoczek dynamiczny i tomme tippee też mam, z obu ładnie pije
ale chyba z lovi woli
Kasiulka, chyba miałyscie rację wtedy...mała chyba juz woli butelke z której leci ciągle a nie tak jak z piersi się trzeba pomęczyć... ale konsekwentnie jej najpierw cycusia podaję. Ja ani troszke nie czuję swiąt....dlatego nawet prezentów nie mam kupionych
Ja miałam Lovi na początku z Majunią, nie odpowiadała mi, ale koleżanki sobie chwalą. Najlepszego dla Bianki! Taka duża już!
Jakiś miesiąc temu zgadaliśmy się z rodzinką, że prezenty kupujemy dzieciom (w sumie 7), a dorosłych każdy z nas sobie wylosuje, więc jeden na jeden ;-) A żeby nie było problemu co kupić to każdy z nas zrobił listę prenetów, umówiliśmy się na jakąs tam kwotę i rozesłaliśmy sobie listy. W ten sposób mam już wszystko z głowy, a wszyscy będa zadowoleni :-)
kasia, no właśnie ja ostatnio pytałam pediatry czy moge małemu dać butlę na noc, po cycach, bo widzę, ze się nie najada, a to do mnie że nie! ze mleko mi się dostosuje do jego potrzeb..ale ja naprawdę widzę że mu już mało.. kiedy TY ściągasz mleczko? bo ja nawet nie umiem znaleźć dobrego czasu..
dodi, Miczka, ja miałam tt i faktycznie ładnie jadł, ale coś ostatnio ta butelka śmierdziała i wywaliłam..a teraz zastanawiam sie co zakupić...
Teraz już nie ściągam, podaję jej Bebilon HA 1. Ale jak ściągałam, to wieczorem. Żeby dać jej na noc mleczko z wieczora, żeby nie zaburzyć laktacji. Dobrze zrobiłaś, że wyrzuciłaś butelkę, tak jak Dodi mówi - trzeba je po prostu czasem wymieniać. ;-) I ja jestem bardzo zadowolona z tych butelek.
kkasiulka - od jakiegoś czasu mały wprost uwielbia leżeć na brzuszku
a teraz się bardzo wysoko podnosi na raczkach i jak tylko usłyszy muzkę to "tańczy" czyt. kiwa sie na boczki, dupke podnosi i bardzo się przy tym cieszy :-) a na siadanie przyjdzie czas, ładnie się turla, próbuje "raczkować" i o ile tak można nazwać jego wygibasy :-) nie mam zamiaru przejmować tą lekarką bo nie ona jedna jakby co!
ja większości prezentów nie mam, ale najważniejsze, że dziś przyszedł dla małego ten panel leżaczek, który tu dziewczyny kiedyś pokazywały
No widzisz - jesteś mądrzejsza niż lekarz, już nie wspominając o Synku ;-)
;-) Ja wszystkie prezenty kupiłam na Allegro, muszę dokupić 2 rzeczy, ale to drobiazgi ;-) Przejdę się do jakiegoś sklepu
Milunia od 2 dni je jabłko, skrobię jej łyżeczką, bardzo je lubi! Od jakiegś czasu widzę, że bardzo chce jeść coś więcej niż mleko, wodzi oczami jak my jemy, otwiera buzię (czasem trzymam ją na kolanach przy obiedzie), dałam jej nawet trochę ziemniaczka, też lubi i bardzo ładnie je. A przed kąpaniem dostała odrobię Sinlacu - wcinała jak szalona. Widzę, że jest gotowa na rozszerzanie diety. Powolutku więc zaczynamy :-)