reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
Tak właśnie podejrzewam, że wrócę trochę uboższa hehehe
Ja jestem z małopolski ;) 4 godzinna wycieczka przed nami. Chociaż teraz z postojami na łazienkę to się zrobi 5 godzin ;) Dlatego jedziemy na cały weekend, bo na jeden dzień to by była męczarnia w samochodzie.

Ooo ja to super. To korzystaj ile możesz :) dobra restauracja grecka jest na rynku mniam mniam 🤤

Mnie cycki bolą od 4tc więc się już przyzwyczaiłam, ale śpię nawet w staniku. Noszę 85F aż się boję jak to się skończy [emoji1751] Najbardziej dokuczają mi obecnie plecy (pewnie od całodniowego leżenia) i wzdęcia.

Mnie cycki bolą od 4tc więc się już przyzwyczaiłam, ale śpię nawet w staniku. Noszę 85F aż się boję jak to się skończy [emoji1751] Najbardziej dokuczają mi obecnie plecy (pewnie od całodniowego leżenia) i wzdęcia.
Ja nosiłam 80C ale teraz to aż strach.
Nawet sobie nie wyobrażam ale plecy to tez Cię od biustu mogą bolec ?

No to współczuję. Mój biust chyba zapomniał, że jestem w ciąży. Powiększył się trochę na samym początku, a parę tygodni temu wrócił do swoich rozmiarów i nie daje żadnych objawów. Mogłabym nawet spać na brzuchu. gdyby mnie brzuch nie uwierał :p

reklama
Do góry