reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

1 litr to bardzo mało. Powinniśmy pić min 2.5 l wody.
Jak juz piecze to polecam przegotowaną wodę z cytryną żeby rozwodnic mocz i zapobiec dalszemu rozwojowi bakterii.
Dobrze byłoby zrobic badania moczu zeby stwierdzić co za bakcyl. Pieczenie może być też od zapalenia pęcherza
Ale wyniki moczu bardzo dobre.

reklama
Ja mam bardzo często problemy z pęcherzem właśnie, a najczęściej jak przestane pić odpowiednią ilość wody
Gusia wierz mi w lato to wypije 4 litry wody A zimą no nie idzie mi .. Koperek pije,melisa W dużych składkach 0.5litra. Mam 155 wzrostu i 58kg jak się napije Tak dużo to czuje że ta woda we mnie stoi

Gusia wierz mi w lato to wypije 4 litry wody A zimą no nie idzie mi .. Koperek pije,melisa W dużych składkach 0.5litra. Mam 155 wzrostu i 58kg jak się napije Tak dużo to czuje że ta woda we mnie stoi
No wiem że teraz ciężko pić, mi jest często zimno i w ogóle nie czuję pragnienia. Dopiero jak się nagadam to czuje... ciężko pic tak dużo.
Spróbuj może dzisiaj wypić więcej, mam nadzieję że Ci pomoże

My jedziemy za tydzień do Wrocławia 🎄 ja bym szybko w Tobie zaszczepiła 😂😂😂
Zrob roladki z placków tortilli - szybko a ja to uwielbiam 😉

Potrzebujesz :
- placki tortilli
-serek topiony o smaku szynki
- rukola
-ulubiona wędlina

Placek cały smakujesz serkiem. Kładziesz na całym placku rukolę i na to kładziesz wędlinę. Zapijasz i kroisz w roladki i gotowe :)

Super, ja właśnie odliczam dni, bo jedziemy do Wrocławia w piątek na weekend zobaczyć te wszystkie jarmarki. W piątek w ogóle ma być mikołaj i odpalać (oby nie podpalać :p ) choinkę :)
Siostra chciała zabrać swojego Synka na takie prawdziwe świętowanie, więc się doczepiliśmy do wycieczki.

Super, ja właśnie odliczam dni, bo jedziemy do Wrocławia w piątek na weekend zobaczyć te wszystkie jarmarki. W piątek w ogóle ma być mikołaj i odpalać (oby nie podpalać :p ) choinkę :)
Siostra chciała zabrać swojego Synka na takie prawdziwe świętowanie, więc się doczepiliśmy do wycieczki.

Tam jest rewelacyjnie :) my co roku jeździmy :) przygotuj dużo kasy na atrakcje 🤣
Ale warto naprawdę warto
To skąd Ty jesteś ogólnie ?

reklama
Tam jest rewelacyjnie :) my co roku jeździmy :) przygotuj dużo kasy na atrakcje 🤣
Ale warto naprawdę warto
To skąd Ty jesteś ogólnie ?
Tak właśnie podejrzewam, że wrócę trochę uboższa hehehe
Ja jestem z małopolski ;) 4 godzinna wycieczka przed nami. Chociaż teraz z postojami na łazienkę to się zrobi 5 godzin ;) Dlatego jedziemy na cały weekend, bo na jeden dzień to by była męczarnia w samochodzie.

Do góry