reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

Hej Kobietki

Wszystkim pracującym Mamom dużo spokoju w pracy 😉

Dziewczyny i co wy na te bóle migrenowe bierzecie ? Paracetamol+ amol? No ja od wczoraj taki ból głowy ze funkcjonować nie idzie . Myślałam ze dzisiaj będzie lepiej ale co tam.

Miłego dnia

reklama
dzień dobry
kanapki w nocy jadłam :)
A u mnie dramat.
nie dawno zasnęłam, a już muszę wstawać żeby córkę zaprowadzić do przedszkola.
Miłego dnia wszystkim :)

Hej Kobietki

Wszystkim pracującym Mamom dużo spokoju w pracy 😉

Dziewczyny i co wy na te bóle migrenowe bierzecie ? Paracetamol+ amol? No ja od wczoraj taki ból głowy ze funkcjonować nie idzie . Myślałam ze dzisiaj będzie lepiej ale co tam.

Miłego dnia
Nie brałam jeszcze nic. Za te koleżanka mówiła żeby smarować głowę cytryną najpierw ją wyśmiałam. Ale jak tak mocno bolała to próbowałam i trochę lepiej.

Współczuję bólów glowy!! Ja mam odwrotnie zawsze męczyły mnie bole migrenowe a w ciąży jak ręką odjąć zero bólu oby ten stan utrzymal sie jak najdłużej

Cześć mamuski. Ja też wpracy. Apropo spania w nocy. Ja się nie wysypiam..... dwa uwielbiam spać na brzuchu no i teraz problem, wierce się i kręcę bo nie mogę sobie znaleźć odpowiedniej pozycji. Jal zasnę w meczarniach na plecach to rano dosłownie tylek mnie boli.... na szczęście objawy u mnie ustąpiły żołądek nie boli, mdłości przeszły czasem tylko głowa boli... miłego dnia

Dziewczyny ratunku. Właśnie byłam w wc jestem w pracy. Fakt , ze mam problemy z zaparciami. Na papierze miałam krew i teraz nie wiem skąd ona. Ja p... wyjść z Tąd nie mogę nie wiem co robić

Dziewczyny ratunku. Właśnie byłam w wc jestem w pracy. Fakt , ze mam problemy z zaparciami. Na papierze miałam krew i teraz nie wiem skąd ona. Ja p... wyjść z Tąd nie mogę nie wiem co robić
Ja też przez zaparcia miałam tak, Przez wysiłek i twardy stolec pękło naczynko i stąd krew. Dlatego staram się teraz na czczo ciepłą wodę pić, czasem zaleje śliwki suszone na noc i rano wypijam i je zjadam, do tego obowiązkowo owsianka na wodzie i jakoś idzie.

reklama
Ja też przez zaparcia miałam tak, Przez wysiłek i twardy stolec pękło naczynko i stąd krew. Dlatego staram się teraz na czczo ciepłą wodę pić, czasem zaleje śliwki suszone na noc i rano wypijam i je zjadam, do tego obowiązkowo owsianka na wodzie i jakoś idzie.
Do tej pory nie miałem problemów kobiecych w mc przed zajściem było ok a miesiąc po zajsciu dr mowi, ze mam nadzerke. Nic mnie teraz nie boli ale pęcherz piecze . Czy to może od tego?

Do góry