reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

Hejka!!!
Właśnie miałam pytać jak u Was i jak się udała adaptacja Zuzi, bo u nas jest straszna zazdrość, normalnie nie się, że Kostek zrobi Małemu krzywdę🙄
Ja urodziłam 29.sierpnia, Kornel 4200 wagi drugie cięcie.
Gratulacje 🥰 jak po drugim cięciu się czułaś ?
U nas jest miłość od początku. Zosia tak ja tarmosi ze pozwalam w granicach rozsądku, Zuzia wtedy się cieszy jak nie wiem 🤦🏻‍♀️🤣 wiem ze jakbym nie pozwoliła to robiłaby to z większa siła. Zuzia zaczyna się odwdzięczac bo ciągnie ja za włosy 🤣
Bałam się ze Zosia będzie chciała ja czymś karmić. Na szczęście zapamiętała i nawet jak specjalnie zapytamy czy Zuzia może wodę, czy Zuzia może ciasteczko? To odpowiada ze nie może bo jest za malutka.
U nas chyba dużo dało ze Zuzia na początku ciagle spała wiec jakby nie zabrała Zosi mamy

Załączniki

• F746103A-3227-400B-855E-A8AE639F9FFF.jpeg
    F746103A-3227-400B-855E-A8AE639F9FFF.jpeg
    116,4 KB · Wyświetleń: 101
  • 1D990A76-476E-496D-A7E0-FA42906AA8D7.jpeg
    1D990A76-476E-496D-A7E0-FA42906AA8D7.jpeg
    1,5 MB · Wyświetleń: 96
  • 4B3C2273-C8A2-4A54-9511-7587DB663AD5.jpeg
    4B3C2273-C8A2-4A54-9511-7587DB663AD5.jpeg
    1,5 MB · Wyświetleń: 86
reklama
Gratulacje 🥰 jak po drugim cięciu się czułaś ?
U nas jest miłość od początku. Zosia tak ja tarmosi ze pozwalam w granicach rozsądku, Zuzia wtedy się cieszy jak nie wiem 🤦🏻‍♀️🤣 wiem ze jakbym nie pozwoliła to robiłaby to z większa siła. Zuzia zaczyna się odwdzięczac bo ciągnie ja za włosy 🤣
Bałam się ze Zosia będzie chciała ja czymś karmić. Na szczęście zapamiętała i nawet jak specjalnie zapytamy czy Zuzia może wodę, czy Zuzia może ciasteczko? To odpowiada ze nie może bo jest za malutka.
U nas chyba dużo dało ze Zuzia na początku ciagle spała wiec jakby nie zabrała Zosi mamy
To cudownie 🥰
Piękne dziewczyny 😊

Dziękuję, po 2 cc o wiele lepiej, wiedziałam co mnie czeka i byłam dzielna😄

Ooo to ciekawe, czemu? Jakie miałaś dolegliwości?
Okropnie mnie bolał kręgosłup od znieczulenia . Aż wkładałam sobie małej termoforek za spodnie, a rana strasznie szczypała. Na szczęście wszystko minęło. Ale prawie miesiąc się meczylam. Czasem nie miałam pojęcia jak mam z łóżka się podnieść żeby jak najmniej bolało 🙈 dłuższe siedzenie tez było bolesne. Ogółem masakra

Cześć ,

bardo dawno się nie odzywałam ponieważ pojawiły się pewne problemy z dzidziorem w brzuszku i nie chciałam tu was nimi zadręczać :( Teraz jak wiem na czym stoimy to mogę wrócić :) Pokrótce : na usg połówkowym wyszło, że maluch ma wielotorbielowatość jednej nerki, druga jak puki co dobrze funkcjonuje więc jesteśmy dobrej myśli co do dalszego rozwoju i przyszłości. Jakoś mnie to wszystko dobiło bo kolejna ciaza z problemami , w poprzedniej miałam toxoplazmoze :(

Widze , że co większość z was już prawie na finiszu kompletowania wyprawki , ja puki co mam tylko 2 pary skarpetek i pidżamy do szpitala :)

A jest ktoś może, kto zamierza wielopieluchować ?

pozdrawiam
Cześć, czy mozesz napisac cos wiecej o wielotorbielowatosci nerki. Mam dokładnie ten sam przypadek. Strasznie sie wystraszylam

Do góry